Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις: Προκήρυξη για 38 θέσεις στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Προσλήψεις: Προκήρυξη για 38 θέσεις στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προσλήψεις: Η ανακοίνωση έγινε από τη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας ∆ωδεκανήσου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αφορά στο να καλυφθούν 38 θέσεις.

Η ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας ∆ωδεκανήσου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για δέκα εννέα (19) άτομα έως 34 ηµεροµίσθια και για δέκα εννέα (19) άτομα έως 60 ηµεροµίσθια.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήµατος από την ηµεροµηνία πρόσληψης µέχρι 15 – 11 – 2020. Τα άτοµα αυτά κατανέµονται στις ελαιοκοµικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου, Κω και Καλύµνου για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράµµατος καταπολέµησης του δάκου της ελιάς έτους 2020.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν αίτηση. Το υπόδειγµα της αίτησης υπάρχει στον ιστότοπο της Περιφέρειας, µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν:

  • ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδροµείου ([email protected]) ή
  • µε αυτοπρόσωπη παρουσία κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ. Μαύρου 2, (Κτίριο Ζέφυρος), ΤΚ 85132, απευθύνοντάς τη στη ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας ∆ωδ/σου (τηλ. επικοινωνίας: 2241364926, 2241364912, 2241364918).

Για δείτε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Προσλήψεις και σε νοσοκομείο της Ρόδου

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες σίτισης – εστίασης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected] ) ή/και (κατ’ εξαίρεση) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «02-12-2019», «για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας ή εστίασης ή σίτισης ή φύλαξης (άρθρα: 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει, 63 του Ν. 4430/2016 και 107 του Ν. 4461/2017)» σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη του ΑΣΕΠ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments