Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [13/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [13/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [13/06/20].

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο, απ’ όπου σας προετοιμάζει για μια καινούργια εποχή. Ο Κρόνος θα επιστρέψει με την όπισθεν στον Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου, προκειμένου να υποστηρίξει και να αναδομήσει όλα τα συστήματα. Στις 17 Δεκεμβρίου θα περάσει ορθόδρομος πλέον στον Υδροχόο, για να παραμείνει δυόμιση χρόνια. Γι’ αυτό προετοιμάζονται όλα τώρα. Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στους Ιχθύες. Εκεί συγκατοικούν επίσης ο Άρης και ο Ποσειδώνας. Ίσως κάνετε μια εσώτερη ανακάλυψη για όσα είναι σημαντικά, προκειμένου να φτάσετε στην ευημερία. Με τη Σελήνη σε κενό πορείας αργότερα, ακολουθήστε χαμηλούς ρυθμούς. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει. Το απόγευμα το φεγγάρι περνά στον Κριό και η ενέργεια αρχίζει να επιταχύνει.

Το Σάββατο θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, κοινωνικοί και φιλικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Σήμερα καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω στη φύση, με φίλους ή με άτομα που θα έχετε κάτι να συζητήσετε. Μπορεί να ανησυχήσετε για ένα παιδί εάν είστε γονιός. Θα ασχοληθείτε με κάποιο γεγονός που σχετίζεται με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε και αυτό σας προκαλεί στενοχώρια.

Να είστε βέβαιοι ότι σήμερα η μοίρα θα σας προσφέρει αυτό που αξίζετε. Προσπαθήστε να μην προσβληθείτε από τα σχόλια, που θα ακούσετε από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Φροντίστε να προγραμματίσετε σήμερα τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθείτε την εβδομάδα που θα έρθει. Ακούστε τις συμβουλές και τα λόγια των ανθρώπων που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού. Η μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για ακριβές αγορές ή οικονομικά ρίσκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα δεσμευτείτε να κάνετε κάποια σημαντικά πράγματα που αφορούν τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα. Ό,τι και αν κάνετε σήμερα θα έχει επιτυχία αρκεί να είστε καλά προετοιμασμένοι. Σε προσωπικό επίπεδο, όλα θα εξαρτηθούν από την πρωτοβουλία και τη διάθεσή σας. Μην αφήσετε κάποια περίεργα όνειρα να σας τρομάξουν. Η ερωτική σας ζωή θα είναι γενναιόδωρη με εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώσετε τις ημιτελείς εργασίες που έχετε αφήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας που δεν θα σας εκπλήξουν, καθώς θα είναι οι συνέπειες των ενεργειών και των αποφάσεών σας. Το Σάββατο φέρνει μια συγκέντρωση λόγω της γιορτής κάποιου φίλου. Μια απροσδόκητη αγχωτική κατάσταση θα σας δείξει ότι η υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν είναι καλός σύμβουλος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα οργανώσετε με λεπτομέρεια όσα θα κάνετε. Σήμερα ενδεχομένως να προκύψουν δοκιμασίες, παρεξηγήσεις ή εμπόδια, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για τέτοιες δυσκολίες. Ωστόσο, το Σάββατο μπορεί να σας εκπλήξει με τύχη ή βοήθεια που θα λάβετε από μια αναπάντεχη πηγή. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι καρμικές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα στενοχωρηθείτε ή θα αναστατωθείτε από κάποια νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και θετική, αρκεί να μην χάνετε το χρόνο σας με μια σχέση που έχει από καιρό τελειώσει μέσα σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην πάρετε αψήφιστα κάποια μικρά συμπτώματα αδιαθεσίας. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα, μια συζήτηση ή μια συνάντηση με ένα άτομο από άλλο μέρος ή άλλης εθνικότητας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments