Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άλλαξε γνώμη ο Λορέντζο Μπράουν»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άλλαξε γνώμη ο Λορέντζο Μπράουν»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία, ο Λορέντζο Μπράουν άλλαξε γνώμη για τον Παναθηναϊκό, αν και ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του με την πράσινη φανέλα.

Ο Παναθηναϊκός ίσως πληρώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Euroleague και με το τίμημα ότι παίκτες που θα έρχονταν στην ομάδα δεν θα θελήσουν να παίξουν σε υποδεέστερη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα «Mondo», ο Αμερικανός γκαρντ, Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αποτέλεσε από τις αποκαλύψεις της φετινής Eurolague, ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις τον έκαναν να αναθεωρήσει τη στάση του.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο 29χρονος δεν θέλει να αγωνιστεί στο Basketball Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά επιθυμεί να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ποια ομάδα φαίνεται ότι θα εκμεταλλευτεί αυτή την αλλαγή στην απόφασή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να κλίνει προς Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στη ρούκι του σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Λορέντζο Μπράουν είχε κατά μέσο όρο 12,3 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Οι εμφανίσεις του Λορέντζο Μπράουν με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν «γλυκάνει» πολλές ομάδες

Να σημειώσουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι, ίσως, ομάδες του ΝΒΑ να ενδιαφέρονται για τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Όπως αναφέρει σε tweet του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντάριο Ντέστρι, ομάδες από το NBA εξετάζουν την περίπτωση του «πράσινου» φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, το tweet αναφέρει: «Οι καταστάσεις στον Παναθηναϊκό συνεχώς αλλάζουν, Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπορεί να γίνει το νέο πρόσωπο της ομάδας, όμως σε περίπτωση που φύγει υπάρχουν διάφορες ομάδες από το NBA που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του».

Τι ισχύει με Ουάιλι

Φαβορί για την απόκτηση του 26χρονου Τζέικομπ Ουάιλι που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού είναι η ομάδα της Μπανταλόνα, η οποία εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, πολλές ομάδες της ACB έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Ουάιλι ο οποίος είχε κάνει εκπληκτική χρονιά πριν από ένα χρόνο αγωνιζόμενος στην Ισπανία με την Γκράν Κανάρια. Αγωνιζόμενος με τον Παναθηναικό σε 24 παιχνίδια της Euroleague, o Ουάιλι είχε 5.4 πόντους και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν εκτός από την πρόταση της Μπανταλόνα εφόσον αποφασίσει οριστικά να ασχοληθεί με την απόκτηση του 26χρονου, αλλά και από τον ίδιο τον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments