Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: Κάμερα ασφαλείας ρίχνει «φως» στην εξαφάνισή της – Τι λένε οι Αρχές

10χρονη Μαρκέλλα: Κάμερα ασφαλείας ρίχνει «φως» στην εξαφάνισή της – Τι λένε οι Αρχές
10χρονη Μαρκέλλα: Το 10χρονο κοριτσάκι περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία – σύμφωνα με τους αστυνομικούς – σχετίζεται με την υπόθεση.

Με άκρα μυστικότητα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη Θεσσαλονίκη για να φτάσουν στα ίχνη των ανθρώπων που άρπαξαν την 10χρονη Μαρκέλλα και την κρατούσαν σχεδόν δύο ημέρες. Στα χέρια τους υπάρχει υλικό που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος. Το 10χρονο κοριτσάκι περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία – σύμφωνα με τους αστυνομικούς – σχετίζεται με την υπόθεση. Εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο μαζί με την 10χρονη Μαρκέλλα, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άντρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις Αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Το 10χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία. Η απαγωγή και η εξαφάνιση της 10χρονης, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικών που εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως εξαιρετικά σοβαρή και δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Η εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας φαίνεται να κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά, που όμως πολύ σύντομα θα έρθουν στο φως. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του σημείου, που το 10χρονο κοριτσάκι έμεινε χωρίς τη θέλησή του, για σχεδόν 48 ώρες. Για τους συγγενείς της 10χρονης πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι πως η Μαρκέλλα γλίτωσε, είναι καλά και πλέον απόλυτα ασφαλής.

«Η Μαρκέλλα έχει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς»

Ο αδερφός της 10χρονης υποστήριξε ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει. «Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο μαζί με έναν συμμαθητή της. Όπως είπε ο 10χρονος είδε μια κοκκινομάλλα γυναίκα να πλησιάζει τη μικρή να την πιάνει από το χέρι και να απομακρύνονται. όλα αυτά έγιναν την Πέμπτη το μεσημέρι. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και υπήρξε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Τελικά το μικρό κορίτσι εντοπίστηκε από έναν πολίτη κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων το Σάββατο το πρωί. δείτε πως περιέγραψαν οι άνθρωποι που την βρήκαν τις πρώτες λέξεις του μικρού κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments