Ελλάδα

Αχαρνές: Εξαφάνιση κι άλλης 10χρονης

Αχαρνές: Εξαφάνιση κι άλλης 10χρονης
Αχαρνές: Μετά τη Μαρκέλλα, που ευτυχώς βρέθηκε, είχαμε την εξαφάνιση κι άλλης 10χρονης, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Μετά την περιπέτεια της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, η οποία ευτυχώς βρέθηκε, είχαμε την εξαφάνιση κι άλλης 10χρονης στην Αθήνα, με τις Αρχές να έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό της. Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου, που εξαφανίστηκε από τις 18.30 του Σαββάτου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο, βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε το Amber Alert

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα

Να σημειώσουμε ότι η 10χρονη Μαρκέλλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, με την ίδια να βρίσκεται ακόμα σε σοκ. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι στιγμής δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα το αποδείξει επίσημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρκέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων αναμένεται ότι θα σταθεί στο πλευρό της για να τη συνδράμει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη και η οικογένεια της θέλει απεγνωσμένα να μάθει τι της συνέβη.

Οι έρευνες της αστυνομίας

Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εντοπισμού υπόπτων για την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκονται από το μεσημέρι τόσο η μητέρα της 10χρονης όσο και ο πατριός της. «Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που μεγαλώνει» λέει ο βιολογικός της πατέρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments