Ελλάδα

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Αποκάλυψη – Έρχονται συλλήψεις έκπληξη για την αρπαγή της 10χρονης

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Αποκάλυψη – Έρχονται συλλήψεις έκπληξη για την αρπαγή της 10χρονης
Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ρόλο κλειδί θα παίξει και η μαρτυρία του μικρού κοριτσιού, όταν οι παιδοψυχολόγοι που την παρακολουθούν δώσουν το πράσινο φως.

Σχεδόν δύο ημέρες κρατούσαν την μικρή Μαρκέλλα οι άγνωστοι που την άρπαξαν. Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας από το σημείο που η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά, όπως είπε η μικρή, την άφησε στο πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται πως καταθέτουν ήδη άνθρωποι από το οικογενειακό της περιβάλλον προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την αρπαγή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές πλησιάζουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάθεση της μικρής Μαρκέλλας, αφού οι παιδοψυχολόγοι δώσουν το «πράσινο φως» για να μιλήσει.

Στο νοσοκομείο η 10χρονη Μαρκέλλα

Η μικρή βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου θα γίνει ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύματα, ενώ οι μαρτυρίες όσων την αντίκρισαν σοκάρουν. Η Μαρκέλλα τους είπε ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ενώ υποστήριξε ότι την πείραξαν και πονούσε. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρει εμφανείς κακώσεις. Ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας υποστήριξε ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει. «Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο μαζί με έναν συμμαθητή της. Όπως είπε ο 10χρονος είδε μια κοκκινομάλλα γυναίκα να πλησιάζει τη μικρή να την πιάνει από το χέρι και να απομακρύνονται. όλα αυτά έγιναν την Πέμπτη το μεσημέρι. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και υπήρξε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Τελικά το μικρό κορίτσι εντοπίστηκε από έναν πολίτη κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων το Σάββατο το πρωί. δείτε πως περιέγραψαν οι άνθρωποι που την βρήκαν τις πρώτες λέξεις του μικρού κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments