Ελλάδα

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 20χρονος που έκανε βουτιά από βράχο

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 20χρονος που έκανε βουτιά από βράχο
Τραγωδία στην Εύβοια: Ο νεαρός είχε πάει με την παρέα του στη δημοφιλή παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Μετά τη μοιραία βουτιά τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του

Τραγωδία σημειώθηκε στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια όταν 20χρονος που επιχειρούσε βουτιές από βράχο χάθηκε ξαφνικά από το οπτικό πεδίο των φίλων του για να βρεθεί λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του. Από τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport.gr, δεν επιβεβαιώνεται αν ο νεαρός χτύπησε ή υπάρχει παθολογικό αίτιο. Μάλιστα στο σημείο υπήρχε γιατρός που προσπάθησε να του προσφέρει βοήθεια χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, τα αίτια του οποίου θα διερευνηθούν με τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η επίσημη ανακοίνωση από το λιμενικό:

«Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χιλιαδού Ευβοίας, 21χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κύμης που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

Άλλη μια τραγική είδηση είναι και ο απαγχονισμός ενός κρατούμενου στη ΓΑΔΑ

Ο κρατούμενος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές και ήταν κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών και όπλων και θα πήγαινε να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο, Δευτέρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες και προφανώς χωρίς να υπάρχει η δέουσα προσοχή από τους σκοπούς των κρατητηρίων, ο 35χρονος κρεμάστηκε με έναν επίδεσμο.

Σημειώνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος του στο κελί. Η έρευνα, πάντως, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για αυτοκτονία. Αναμένεται να ακολουθήσει η έρευνα για τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

Χθες στη Λαμία αυτοκτόνησε πυροσβέστης με αλυσοπρίονο

Αυτοκτόνησε, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 42χρονος πυροσβέστης την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία μαζί με έναν συνάδελφο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πυροσβέστης πήρε από τον εξοπλισμό ένα αλυσοπρίονο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συναδέλφου έκοψε την καρωτίδα. Η είδηση έχει συγκλονίσει όλο το πυροσβεστικό σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο πυροφυλάκιο που υπάρχει λίγο πριν το εκκλησάκι. Γύρω στις 5:15’ ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει.

«Θα αυτοκτονήσω»

Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του! Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Η οικογένεια της Πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ώθησε το συνάδελφό τους στο απονενοημένο διάβημα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments