Lifestyle

Ευγενία Μανωλίδου: Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιού της

Ευγενία Μανωλίδου: Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιού της
Ευγενία Μανωλίδου: Η Ευγενία Μανωλίδου έχει άλλη μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την 23 χρονη Θεοδώρα- Ολυμπία και δύο γιους με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον 15χρονο Περσέα και τον 6χρονο Αλκαίο.

Ευγενία Μανωλίδου: Τα γενέθλιά του είχε χθες ο μεγάλος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου από το γάμο της με τον γνωστό ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη. Ο Αλέξανδρος που έκλεισε τα 24 του χρόνια, από το μικρό αγοράκι της γνωστής μαέστρου έγινε ένας ταλαντούχος και γοητευτικός νέος που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο χώρο της σκηνοθεσίας (την οποία και σπούδασε στην Αμερική).

Το μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram

“Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το «pause»… Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω… Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: «Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα…» Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου, σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ευγενία Καραγιαννίδου, γνωστή ως Ευγενία Μανωλίδου, είναι Ελληνίδα συνθέτρια κλασσικής μουσικής, διευθύντρια ορχήστρας και σύζυγος του πολιτικού Άδωνι Γεωργιάδη. Παντρεύτηκε τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη το 1995, τον οποίο χώρισε το 2002, παίρνοντας τελικά διαζύγιο κάποια χρόνια μετά. Στη συνέχεια συνέζησε με υπουργό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο παντρεύτηκε στις 22 Ιουνίου του 2009. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει άλλη μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την 23 χρονη Θεοδώρα- Ολυμπία και δύο γιους με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον 15χρονο Περσέα και τον 6χρονο Αλκαίο.  H Ευγενία Μανωλίδου παρουσίαζε το 2009 το αμφιλεγόμενο, τηλεπαιχνίδι Η Στιγμή της Αλήθειας στον ΑΝΤ1, το οποίο ματαιώθηκε μετά τη λήξη της πρώτης σεζόν, σύμφωνα με απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου,  γιατί η εκπομπή ήταν προσβλητική προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments