Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [14/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [14/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [14/06/20].

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στους Διδύμους γεμίζει την ατμόσφαιρα με επαφές, περιέργεια, πληροφορίες και επικοινωνίες! Και η Αφροδίτη διαμένει στους Διδύμους, όπου κινείται ανάδρομη από τις 13 Μαΐου. Φροντίζει να αγγίξετε πιο βαθιά επίπεδα κατανόησης, για όσα πρέπει να φροντίζετε στις καθημερινές σας επαφές!

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι Δίδυμοι αφορούν τα χέρια, την αναπνοή και τους πνεύμονες. Το «πλένουμε τα χέρια πολύ σχολαστικά», ακολουθεί τους πάντες για πάνω από 90 μέρες… Και η σημερινή είναι η μέρα των προσαρμογών και της ανάλυσης αποτελεσμάτων, κατά πόσο όλοι έχουν συμμορφωθεί! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό. Πάρτε τον έλεγχο του εαυτού σας, κάντε ό,τι πρέπει για να παραμένετε υγιείς.

Μπορείτε να γίνετε το παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς! Την Κυριακή να είστε προσεκτικοί με τις αγορές που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε διαδικτυακά, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο δώρο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ειλικρινείς και ξεκάθαροι στις συζητήσεις σας με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις για όσους εργάζονται ή έχουν τη δική τους επιχείρηση. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ταξιδέψετε με τον/την αγαπημένο/η σας ή για επαγγελματικούς λόγους. Εάν στο σπίτι σας υπάρχει κάποιο άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διαφωνίας που γρήγορα θα μετατραπεί σε σύγκρουση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η ζωή σας θα επηρεαστεί κατά κάποιον τρόπο, από ένα συμβάν που σχετίζεται με ανθρώπους που γνωρίζετε. Την Κυριακή αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, δεν βοηθά η συναισθηματική σας κατάσταση. Για πολλούς από εσάς, θα είναι μια μέρα που θα γίνουν αισθητά τα πρώτα σημάδια μιας αλλαγής.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Κυριακή προσέξτε τις συμφωνίες ή τις υποσχέσεις που δίνετε ή λαμβάνετε. Η μέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις σημαντικές για εσάς. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη δέσμευση ή συνάντηση με φίλους. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα που ζουν μακριά από εσάς. Η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή προσέξτε τις προβληματικές ερωτικές, οικογενειακές ή φιλικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να προκύψει μια ανεπιθύμητη σύγκρουση. Η μέρα ευνοεί μια ανανέωση στο σπίτι σας, επιδιορθώσεις ή εργασίες στον κήπο ή στο κτήμα σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα ακολουθήσετε τα σχέδια σας για μια συγκέντρωση ή άλλη εορταστική περίσταση. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, θα σχετίζονται με τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. Οι νέες φιλίες που θα κάνετε, θα είναι ενδιαφέρουσες και θα διαρκέσουν πολύ. Την Κυριακή να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments