Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Μαρτίνς ανταγωνίζεται Μίλαν και Άρσεναλ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Μαρτίνς ανταγωνίζεται Μίλαν και Άρσεναλ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Αν κάποιος κοιτάξει τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, θα δει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχους από τη Γαλλία που τους κοιτάζουν ομάδες όπως η Μίλαν και η Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» να πλασαριστεί στην αγορά της Γαλλίας, όσον αφορά τους παίκτες που θέλει για να στελεχώσει την ομάδα της νέας σεζόν αφού θεωρείται -και είναι- σίγουρος πρωταθλητής. Όπως σχολιάζει το Sportime, κάποια από τα σενάρια μπορεί να αντιμετωπιστούν ως ένα από τα πολλά «φουσκωμένα» που κυκλοφορούν κάθε μεταγραφικό καλοκαίρι.

Να γράφεται δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός «εξετάζει« τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, τον 18χρονο Τανγκί Κουασί, ο οποίος έχει προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον δεξιό μπακ της Λιόν, τον 21χρονο Άλντο Καλουλού που καταλήγει στη Μίλαν.

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, αυτό μπορεί όμως να ειδωθεί κι αλλιώς, ότι δηλαδή παίζουν μπάλα οι «ερυθρόλευκοι» στη Γαλλία. Προσπαθούν τουλάχιστον απέναντι σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έχουν ρίξει παραδοσιακά τα δίχτυα τους στη συγκεκριμένη αγορά.

Ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Τανγκί Κουασί

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Άρη με 3-1

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, με το… πόδι πατημένο στο «γκάζι», καθώς μετά το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, νίκησε με 3-1 και τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το εφετινό πρωτάθλημα. Με το νέο «τρίποντό» τους οι ερυθρόλευκοι αύξησαν ξανά τη διαφορά τους και χρειάζονται πια 8 βαθμούς στις εναπομείνασες 8 αγωνιστικές, για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Άρης πάντως, ξεκίνησε καλά το ματς στο Φάληρο και στα πρώτα λεπτά πλησίασε αρκετές φορές πρώτος το γκολ, με κορυφαία στιγμή το σουτ του Φετφατζίδη στο 17’, που πέρασε λίγο άουτ. Στο 22’ ο Ιντέγε από καλή θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι το αρχικό «μούδιασμα» των παικτών του Ολυμπιακού, αρκούσε ένα «ξέσπασμα» σε ένα… λεπτό και δύο μεγάλα λάθη της αμυντικής γραμμής του Άρη, για να «καθαρίσουν» οι Πειραιώτες το ματς. svg%3E

Όπως δημοσιεύεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο 27’ ο Καμαρά έκλεψε τη μπάλα από τον Δεληζήση, έδωσε τη μπάλα στον Βαλμπουενά ο οποίος του την επέστρεψε και με ωραίο σουτ από μακριά (τη στιγμή που ο Κουέστα ήταν «εξουδετερωμένος») έκανε το 1-0. Με τη σέντρα, και αφού άλλαξαν μόλις τέσσερις πάσες οι παίκτες του Άρη, ο Ελ Αραμπί έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Καμαρά που έκανε ξανά κίνηση… φορ και δεν λάθεψε, κάνοντας το 2-0.

Τα δύο γκολ… ζάλισαν τους «κιτρινόμαυρους»

Οι «κιτρινόμαυροι» έμοιαζαν… ζαλισμένοι από τα δύο γκολ κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός, σημειώνοντας και τρίτο τέρμα στο 38’ με κοντινό πλασέ του Μασούρα, έπειτα από γύρισμα του (πανταχού παρόντα) Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να δημιουργεί με ευκολία ευκαιρίες, ωστόσο μετά το 55’ άρχισε να κατεβάζει… στροφές και ο Άρης (αφού είχε πρώτα δοκάρι με τον Λάρσον στο 57’) σημείωσε το γκολ της τιμής, με κοντινό πλασέ του Ιντέγε στο 64’ από σέντρα του Μαντσίνι.

Στο 84′ ο Φορτούνης δεν κατάφερε να νικήσει από τα έντεκα μέτρα τον Κουέστα, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σε ανατροπή του από τον Ρόουζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments