Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» Σε κακή κατάσταση λέει ο δικηγόρος της

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» Σε κακή κατάσταση λέει ο δικηγόρος της
Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και αποκάλυψε πως η 35χρονη, μετά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες.

Ο  συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης  φερόμενης ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε για την κακή ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα: «Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα “βοήθησέ με να σε βοηθήσω”» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και αποκάλυψε πως η 35χρονη, μετά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες. «Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» ρώτησε, ρητορικά όπως διευκρίνισε, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, θα φανεί να αποδειχτεί» τόνισε.

Αύριο η απολογία της 35χρονης – Η συμπεριφορά της μετά την επίθεση

Σημειώνεται πως η 35χρονη θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου, ενώ για το αν το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά της 35χρονης, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι δεν είχε παρατηρήσει τίποτα απολύτως. «Για αυτό έχω πάθει σοκ» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Χαρά Θεού, όπως ήταν πάντα, να κάνει την πλάκα της το ένα, το άλλο, μέχρι εκεί. Δεν είχα καταλάβει τίποτα», υπογραμμίζει και προσθέτει πως η 35χρονη δεν της είχε ποτέ για κάποιον άνδρα στη ζωή της, ούτε είχε αναφέρει ποτέ την Ιωάννα. Στη συνέχεια, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι από την 20η Μαΐου που έγινε επίθεση, οι δυο τους έχουν ειδωθεί αρκετές φορές, «σίγουρα δυο, τρεις φορές την εβδομάδα».

Όσο για το αν συζήτησαν για την επίθεση με το βιτριόλι, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι το συζήτησαν απλά σαν γεγονός. «»Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;», με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό», αναφέρει. Μάλιστα, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της κρύβεται πίσω από την επίθεση και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα.

Η σύλληψη της 35χρονης

Η 35χρονη κατέβηκε στην ώρα της από το σπίτι για να πάει στο δικηγορικό γραφείο όπου εργάζεται, στο Κολωνάκι. Οι άνδρες της Ασφάλειας τη σταμάτησαν για να την προσαγάγουν και τότε ήρθε γι’ αυτούς η μεγάλη έκπληξη. Τα στοιχεία που έλειπαν από την Αστυνομία βρέθηκαν ανέλπιστα στο πιο απίθανο σημείο. Η γυναίκα που είχε αφήσει τους πάντες άναυδους με τη μεθοδικότητα και την οργάνωσή της είχε μέσα στην τσάντα της την καστανόχρωμη περούκα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να κλείσει το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα. Τα ευρήματα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι από την ημέρα που εκτόξευσε το βιτριόλι δεν άφησε από πάνω της τα σύνεργα.

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για «επιχειρησιακό» λάθος. Η γυναίκα που τελικά συνελήφθη θα μπορούσε κάλλιστα να είχε εξαφανίσει τα πάντα. Είχε αποδείξει με πολλούς τρόπους ότι είχε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της. Εμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η ψυχοσύνθεσή της ήταν τέτοια που ήθελε να κρατήσει στην κατοχή της την περούκα και την τηλεκάρτα σαν «τρόπαια», που θα της προσφέρουν ικανοποίηση για την εκδίκηση που πήρε από το θύμα και θα της υπενθυμίζουν ότι τα κατάφερε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments