Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Κίνηση για νέο συμβόλαιο στον Ολλανδό

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Κίνηση για νέο συμβόλαιο στον Ολλανδό
Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έψαχνε για μεγάλο χρονικό διάστημα έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας. Μετά από εκτεταμένο σκάουτινγκ οι “πράσινοι” κατέληξαν στον Μπαρτ Σένκεφελντ. Το άκουσμα του ονόματός του μπορεί να μην έκανε μεγάλο “γκελ” στους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ολλανδός με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο κατάφερε να κερδίσει τους πάντες. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους στόπερ του πρωταθλήματος.

Επί των ημερών του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας ο έμπειρος στόπερ παραμένει βασικός και αναντικατάστατος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Οι “πράσινοι” θέλουν να δέσουν τον παίκτη και τα επόμενα χρόνια και να χτίσουν πάνω του την αμυντική γραμμή των επόμενων ετών. Ο παίκτης με τις εμφανίσεις του κατάφερε να τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2021, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να τρέχουν την τελευταία στιγμή με τον φόβο να χαθεί ο παίκτης.

Η πρώτη επαφή με τον Σένκεφελντ

Ο Τσάβι Ρόκα είχε επαφή το Σάββατο με τον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ, στον οποίο μετέφερε επίσημα την πρόθεση του συλλόγου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το 2023, όπως αναφέρει η “Sportday”. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει 300.000 ευρώ ετησίως στον 28χρονο άσο (στις 200.000 ευρώ είναι το τωρινό συμβόλαιό του), αποδοχές δηλαδή αντίστοιχες με του Φραν Βέλεθ, ωστόσο ο παίκτης αξιώνει επί του παρόντος κοντά στις 350-360 χιλ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Υπάρχει πάντως ξεκάθαρη διάθεση από την ιδιοκτησία του κλαμπ για να τελειώσει θετικά η υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος των ανανεώσεων θα πάρουν σειρά και οι μεταγραφικές κινήσεις για την άμυνα. Η μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει στα άκρα της άμυνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ομάδα αποχωρούν οι Ινσούα, Γιόχανσον, Αποστολάκης και ο νεαρός Βαγιαννίδης που έχει ήδη κλείσει στην Ίντερ. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο δεξιούς μπακ και έναν παίκτη για το αριστερό άκρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments