Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Κρίνεται το μέλλον του Νορβηγού

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Κρίνεται το μέλλον του Νορβηγού
Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Το μέλλον του Νορβηγού στον Πειραιά αναμένεται να κριθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Για πολλές σεζόν ο Ομάρ ήταν στην “βιτρίνα” του Ολυμπιακού για μια ενδεχόμενη πώληση με πολλά μηδενικά. Ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί πήγαν πίσω τον Νορβηγό. Το γεγονός ότι δεν καθιερώθηκε στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι έπεσε και η απόδοση του. Ο Ομάρ ήταν σταθερά βασικός στο δεξί άκρο και σίγουρα ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί. Ωστόσο στις συζητήσεις είχε διαπιστωθεί απόσταση στο οικονομικό. Ωστόσο μετά την πανδημία τα πράγματα αλλάζουν οικονομικά για όλες τις ομάδες και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η υπόθεση να τελειώσει με θετική κατάληξη.

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», δεν προκύπτει από κάπου ότι θα σημειωθεί εξέλιξη στην υπόθεση του Νορβηγού μπακ-χαφ. Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα». Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία αρχίζουν να… μαζεύουν τα ρεπορτάζ για τον διεθνή άσο και το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι.

Στην περίπτωση που σημειωθεί θετική εξέλιξη στο θέμα του Ομάρ, τότε οι Πειραιώτες δεν θα κινηθούν για άλλο δεξί μπακ, εκτός του Μπρούνο Γκασπάρ για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει για την αγορά του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με κορυφαία κλαμπ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» να πλασαριστεί στην αγορά της Γαλλίας, όσον αφορά τους παίκτες που θέλει για να στελεχώσει την ομάδα της νέας σεζόν αφού θεωρείται -και είναι- σίγουρος πρωταθλητής. Όπως σχολιάζει το Sportime, κάποια από τα σενάρια μπορεί να αντιμετωπιστούν ως ένα από τα πολλά «φουσκωμένα» που κυκλοφορούν κάθε μεταγραφικό καλοκαίρι.

Να γράφεται δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός «εξετάζει« τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, τον 18χρονο Τανγκί Κουασί, ο οποίος έχει προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον δεξιό μπακ της Λιόν, τον 21χρονο Άλντο Καλουλού που καταλήγει στη Μίλαν. Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, αυτό μπορεί όμως να ειδωθεί κι αλλιώς, ότι δηλαδή παίζουν μπάλα οι «ερυθρόλευκοι» στη Γαλλία. Προσπαθούν τουλάχιστον απέναντι σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έχουν ρίξει παραδοσιακά τα δίχτυα τους στη συγκεκριμένη αγορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments