Διεθνή

Μικρή Μαντλίν: «Δεν λάβαμε καμιά επιστολή που να λέει ότι ήταν νεκρή» λένε οι γονείς της

Μικρή Μαντλίν: «Δεν λάβαμε καμιά επιστολή που να λέει ότι ήταν νεκρή» λένε οι γονείς της
Μικρή Μαντλίν: Οι γονείς της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν καταγγέλλουν ότι η είδηση πως υπάρχει επιστολή από τις γερμανικές αρχές που έλεγε ότι η κόρη τους είναι νεκρή είναι λανθασμένη.

Σύμφωνα με οργισμένη ανακοίνωση των γονιών της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, η είδηση ότι το ζευγάρι είχε λάβει επιστολή από τις γερμανικές αρχές που ανέφερε ότι η κόρη τους είναι νεκρή δεν ισχύει. «Η είδηση ότι λάβαμε γράμμα από τις γερμανικές αρχές το οποίο έλεγε ότι η Μαντλίν είναι νεκρή είναι λάθος», αναφέρουν συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικότερα, οι γονείς της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007, διαψεύδουν την είδηση που κάνει από το πρωί τον γύρο του ίντερνετ και θέλει τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση να τους έχει στείλει επιστολή, στην οποία αναγράφει πως το κορίτσι είναι νεκρό. «Η είδηση ότι λάβαμε γράμμα από τις γερμανικές αρχές το οποίο έλεγε ότι η Μαντλίν είναι νεκρή είναι λάθος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν θα κάνουμε σχόλια σχετικά με την έρευνα, αυτή είναι δουλειά των διωκτικών αρχών και θα τις στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο», τονίζουν με έντονο τρόπο.

Τι αναφέρει η επιστολή, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ

Η επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα, σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα, αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, τα εξής: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι ο ύποπτος έχει σκοτώσει τη Μαντλίν. Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι η γερμανική αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που φανερώνουν ότι είναι νεκρή, ωστόσο, δεν τους έχουμε αποκαλύψει λεπτομέρειες. Φυσικά και καταλαβαίνουμε πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια να “ακούνε” πως η Μαντλίν είναι νεκρή. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε γιατί είναι νεκρή».

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Μακάν στην Πορτογαλία άσκησε πιέσεις στη γερμανική αστυνομία έτσι ώστε να παραλάβει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς οι Γερμανοί θα παραδώσουν τον φάκελο όταν θα έχουν κλείσει την υπόθεση και θα έχει εντοπιστεί ο ένοχος.

Τι είχε γίνει γνωστό 6 μέρες πριν

Στις 10 Ιουνίου είχε γίνει γνωστό ότι ο δράστης «την βίασε και την σκότωσε σχεδόν αμέσως». «Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε» αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας. Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το πως ένα μικρό κορίτσι που με την ιστορία του έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο, η μικρή Μαντλίν μαρτύρησε στα χέρια του απαγωγέα της.

Όπως αναφέρουν οι νέες αποκαλύψεις από τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος μίλησε στους Times το παιδί που δεν είχε συμπληρώσει καν τα 4 του χρόνια δεν έμεινε για πολύ ζωντανό μετά την απαγωγή του από τον Κριστιάν Μπρίκνερ. Όπως είπε: «Ο παιδόφιλος απήγαγε το παιδί, το κακοποίησε σεξουαλικά και το σκότωσε σχεδόν αμέσως». Ωστόσο, ο παιδόφιλος είναι υπεύθυνος για ακόμη μια εξαφάνιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments