Lifestyle

Πάμελα Άντερσον – Αντίλ Ραμί: “Πιπεράτες” λεπτομέρειες για την ερωτική τους ζωή

Πάμελα Άντερσον – Αντίλ Ραμί: “Πιπεράτες” λεπτομέρειες για την ερωτική τους ζωή
Πάμελα Άντερσον - Αντίλ Ραμί: Ένας συμπαίκτης του Γάλλου στόπερ έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Πριν από λίγα χρόνια η Πάλεμα Άντερσον άρχισε να πηγαίνει συχνά στα παιχνίδια της Μαρσείγ. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης άρχισαν να ψάχνουν σε τι οφείλεται η ξαφνική αγάπη της εντυπωσιακής ξανθιάς για το ποδόσφαιρο. Ο λόγος ήταν ένας ψηλός στόπερ που ονομάζεται ο Αντίλ Ραμί. Το γνωστό μοντέλο και ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής έκαναν γνωστή τη σχέση τους λίγο αργότερα.

Πλέον το ζευγάρι δεν είναι μαζί, αλλά τώρα είδαν το φως της δημοσιότητας μερικές “πιπεράτες” λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή τους. Σε αυτές τις αποκαλύψεις προχώρησε ότι συμπαίκτης του Ραμί, Αλεξάντρ Κοκόριν. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Ραμί μοιραζόταν πολλές λεπτομέρειες με τους συμπαίκτες του και μια από αυτές είχε να κάνει με το πόσο συχνά είχε ερωτική επαφή.

«Ο Ραμί μας έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για την Άντσερον. Μας έχει πει, δηλαδή, ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι έκαναν έρωτα 12 φορές την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κοκόριν. Ο 34χρονος Ραμί και η 52χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός χώρισαν το 2019 με την Άντερσον να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή για απιστία και να τον χαρακτηρίζει «ναρκισιστή» και «τέρας».

«Με εξαπάτησε, πίστευα ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Είμαι καταρρακωμένη που ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες, ότι ζούσε διπλή ζωή» είχε γράψει η Άντερσον στο instagram. «Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό» απάντησε ο Ραμί προσθέτοντας πως ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. «Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι περισσότερο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση».

Ο Ραμί είναι πλέον 34 ετών και έχει πίσω του μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε σε σπουδαίες Ευρωπαϊκές ομάδες. Ενδεικτικά φόρεσε τις φανέλες των Βαλένθια, Μίλαν Σεβίλλης. Στη χώρα του αγωνίστηκε με τις Λιλ και Μαρσέιγ, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Μπορεί να αγωνιζόταν με τους “τρικολόρ”, αλλά είχε καταγωγή από το Μαρόκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments