Video

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 142: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/6 – Ο Μιχάλης μπαίνει στο χειρουργείο

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 142: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/6 – Ο Μιχάλης μπαίνει στο χειρουργείο
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 142: Όσα θα δούμε σήμερα (16/06/2020) στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Ο Μιχάλης μπαίνει στο χειρουργείο και όλοι περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, η Κάτια κι ο Αργύρης συναντιούνται κρυφά, αλλά η συνάντησή τους παίρνει άσχημη τροπή όταν τους ανακαλύπτει η Εύα. Ο Αντρέας λέει στο Χατζή ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει με την απαγωγή της Κατερίνας, αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει. Ο Δημήτρης πηγαίνει να δει την Εύα στο σπίτι της και εκείνη τον κατηγορεί για το χωρισμό τους στο παρελθόν, ενώ ο Κωστής μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την εταιρία.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Το σχέδιο της Μαρίνας με τις κλεμμένες συνομιλίες της Μάρθας με τον ψυχίατρό της ναυαγεί. Άλλη μια ευκαιρία να αποκαλυφθεί η Μάρθα χάνεται. Όλοι, όμως, τώρα είναι ανήσυχοι για την υγεία του Μιχάλη, ο οποίος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Η Μαρίνα παλεύει να του μεταδώσει αισιοδοξία ενώ συγχρόνως, έχει να αντιμετωπίσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα γύρω της: τη δίκη της Κάτιας, τη δίκη του Φώτη, τα θέματα της Ρένας, το ζήτημα του Χατζή που έχει βάλει μπρος το σχέδιό του να απαγάγει τη μικρή Κατερίνα.

Απ’ την άλλη ο Αργύρης, υποφέρει απ’ τους συνεχείς εκβιασμούς της Εύας. Κι ο αστυνόμος, για πρώτη φορά, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τους ισχυρισμούς της Μάρθας. Όμως εκείνη, πάντα έχει έναν καινούργιο άσο στο μανίκι της.

Η σειρά

Ο βασικός μύθος της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ «Unknown Woman» που προβλήθηκε το 2017 στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS2. Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά ανέλαβε η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ την σκηνοθεσία ο Λίνος Χριστοδούλου και η Βίκυ Μανώλη. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018. Τον Μάιο του 2019 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019. Η σειρα ολοκληρώνεται με το τέλος του δεύτερου κυκλου.

Η υπόθεση έχεις ως εξής: Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε. Χωρίς η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά. Η Κάτια χάνει τη μνήμη της ενώ είναι στη φυλακή από το ΓΥΝΑΙΚΑ Χχτύπημα αγνώστου. Ένας άνδρας εισβάλει στη ζωή της και την απαγάγει. Πλέον βρίσκεται στο έλεος του Νίκου (Κώστα Φαλελάκη) ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του. Χωρίς μνήμη η Κάτια αποκτά νέα ταυτότητα και ζει μία νέα ζωή.

Όμως, μέσα της νιώθει ότι κινδυνεύει, ότι μία απειλή την κατατρέχει. Όταν οι μνήμες ξυπνήσουν ο Νίκος θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και η ανάγκη της να ξαναβρεί την Μαρίνα θα είναι ίσως και η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή της κόρης της. Δεν είναι όμως μόνη. Στο πλευρό της, θα σταθεί ο Αργύρης (Αλέξανδρος Σταύρου), που την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) όμως έχει άλλα σχέδια καθώς θα προσπαθήσει με μανία να την καταστρέψει διεκδικώντας την Μαρίνα.

Η ζωή της Μαρίνας αλλάζει και περιπλέκεται εκ νέου ενώ, μάταια ψάχνει για την μητέρα της. Μία γυναίκα, που έχει χάσει κάθε ελπίδα, θα μπει στη ζωή της. Η Ιωάννα (Δανάη Σκιάδη), ένα αβοήθητο κορίτσι που θυμίζει στην Μαρίνα όσα έχει περάσει. Όταν αποφασίσει να διεκδικήσει με πάθος αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει, η σχέση της Μαρίνας με τον Μιχάλη (Θανάση Πατριαρχέα) θα κλονιστεί. Τότε, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη διεκδικητική μανία ενός άνδρα, του Γεράσιμου (Ευθύμης Γεωργόπουλος) ο οποίος την ερωτεύεται αλλά δεν μπορεί να την κερδίσει γι’ αυτό καταλήγει στον εκβιασμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments