Video

Μαρία Κίτσου: Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό βίντεο με πτώση από γκρεμό

Μαρία Κίτσου: Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό βίντεο με πτώση από γκρεμό
Μαρία Κίτσου: Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ρεαλιστικό βίντεο από την πτώση της Λενιώς στον γκρεμό του Διαφανίου

Κάποιες μέρες πριν η αγαπημένη ηθοποιός των Άγριων Μελισσών ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μας έκανε να ανησυχήσουμε. Επρόκειτο για το γύρισμα της εντυπωσιακής σκηνής που η Λενιώ πέφτει από τον Γκρεμό, όπου πραγματικά μας έκανε να ανησυχούμε για τραυματισμούς.

Το βιντεάκι έλεγε «ας έστελνε!», δημιουργώντας την αίσθηση ότι κάποιος έπεσε από τον γκρεμό. Όπως διαπιστώσαμε σε επεισόδιο που ακολούθησε, η Θεοδοσία και η Ελένη ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα η Θεοδοσία να ρίξει την Ελένη από τον γκρεμό. Πώς γυρίστηκε όμως αυτή η δυνατή σκηνή; Η απάντηση δίνεται σε νέα ανάρτηση της Κίτσου, όπου τη βλέπουμε κυριολεκτικά να κατρακυλάει στην πλαγιά με ανατριχιαστικό ρεαλισμό, σε σημείο να μας κάνει να  ανησυχούμε μήπως τραυματίστηκε αληθινά. Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο γράφει:

«Οι περιπέτειες της Λενιώς vol 3 ή το οδοιπορικό μιας πτώσης..(αληθινό ντοκουμέντο). Η συνέχεια στους δέκτες σας στο ραντεβού μας της Δευτέρας… εώς τότε να θυμάστε ότι #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι».

Τί είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Η Ελένη χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στον γκρεμό, έχει μια «απρόσμενη» συνάντηση. Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω από το σκίτσο του δολοφόνου του γιου του κρύβεται ο Κυπραίος. Η Ασημίνα ομολογεί στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη κι η Δρόσω της υπόσχεται πως δε θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του. Παράλληλα, ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και την μεταφέρουν στο χωριό.

Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Κι ενώ όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει η Ελένη, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Κυπραίο γίνεται όλο και πιο τεταμένη. Όταν η Ελένη μένει μόνη με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια πέφτουν ανάμεσά τους.

Ο Μελέτης βρίσκεται σε δίλημμα αν θα προδώσει την αγαπημένη του ή τον Δούκα και ξεσπάει σε κλάματα όταν η Πηνελόπη του ζητάει εξηγήσεις για την επίθεση στον Μιλτιάδη. Η Ανέτ ανησυχεί διαρκώς για τον Μελέτη και το εκμυστηρεύεται στον Ταξίαρχο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments