Αθλητισμός

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με τους “πράσινους” – Η στάση της Μονάρκας

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με τους “πράσινους” – Η στάση της Μονάρκας
Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός χαφ έχει ήδη συμφωνήσει με τους "πράσινους", αλλά ακόμα δεν έχει σπάσει το συμβόλαιο του με την Μονάρκας.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Ο Αργεντινός κατάφερε να γίνει ηγέτης της ομάδας και δέθηκε αρκετά με τον σύλλογο. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα των “πράσινων” σε συνδυασμό με μια εξαιρετική πρόταση που είχε από την Τουρκία τον έκαναν να αλλάξει στρατόπεδο. Από τότε το όνομα του έπαιξε για ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει το καλοκαίρι.

Μετά την Τουρκία ο έμπειρος μέσος μετακόμισε στο Μεξικό για λογαριασμό της Μονάρκας. Μάλιστα δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο αλλά η επιθυμία του είναι να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Και μπορεί όλες οι μεγάλες ομάδες να ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους, ωστόσο ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο στον Παναθηναϊκό κάτι που φάνηκε και από τις επαφές που είχαν οι δυο πλευρές τον τελευταίο καιρό. Παρά το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες ο Βιγιαφάνες ψηφίζει Παναθηναϊκό αν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εμπόδιο η Μονάρκας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βιγιαφάνιες έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει και πάλι στα πράσινα. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου πιστεύει ότι ο “Βίγια” είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα από την νέα σεζόν. Ωστόσο υπάρχει άλλο ένα εμπόδιο που ακούει στο όνομα Μονάρκας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει και την ομάδα και το συμβόλαιο του παίκτη και έτσι ο Αργεντινός θα κληθεί να βρει τη λύση για να μείνει ελεύθερος.

Ναι μεν οι Μεξικανοί δείχνουν καλή διάθεση, όμως στο θέμα της αποζημίωσης που θέλει ο ποδοσφαιριστής δεν έχει προκύψει συμφωνία ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεχιστούν και να κορυφωθούν οι επαφές του Βιγιαφάνιες με τη Μονάρκας, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τις εξελίξεις και την οριστική… ελευθερία του παίκτη προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments