Ελλάδα

Φονικό Μενίδι: Σκότωσε τη μάνα του γιατί του είπε να χαμηλώσει τη μουσική

Φονικό Μενίδι: Σκότωσε τη μάνα του γιατί του είπε να χαμηλώσει τη μουσική
Φονικό Μενίδι: Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της άγριας δολοφονίας με θύμα μια 54χρονη και αίσθηση προκαλεί ο λόγος που έκανε τον νεαρό να θολώσει.

Ένας 34χρονος σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 54χρονη μητέρα του, όταν μπήκε στο δωμάτιό της αργά το βράδυ της Τρίτης (16 Ιουνίου) και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Το νέο έγκλημα στο Μενίδι έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, αφορμή για το φονικό εικάζεται ότι ήταν ο διαπληκτισμός που είχαν μεταξύ τους λίγη ώρα νωρίτερα για την ένταση της μουσικής. Φαίνεται πως ο γιος άκουγε μουσική δυνατά, την ένταση της οποίας του ζήτησε να χαμηλώσει ο πατέρας του.

Ο έντονος διαπληκτισμός πριν τη δολοφονία

Στη συνέχεια ο τελευταίος έφυγε από το σπίτι και τότε η μητέρα του, ζήτησε και αυτή με τη σειρά της να χαμηλώσει τη μουσική. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο και τότε ο 34χρονος κατάφερε πέντε θανάσιμες μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του.

Η άτυχη γυναίκα, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, πρόλαβε να ενημερώσει τηλεφωνικά την αδερφή της, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβε τον 34χρονο. Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας.

Με ψυχολογικά προβλήματα ο νεαρός μητροκτόνος

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μετά το άγριο έγκλημα. Από την άλλη, μερικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του δράστη και σύζυγος του θύματος ήταν στο σπίτι ενώ άλλες πηγές τονίζουν πως είχε φύγει από το σπίτι με προορισμό την εταιρεία που εργαζόταν ως νυχτοφύλακας. Έτσι δεν ήταν στην οικία όταν συνέβη το άγριο έγκλημα περίπου στις 22.00 το βράδυ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροκτόνος, ο οποίος συνελήφθη, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα, είχε νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε κλινική. Ο διαπληκτισμός όμως, με τη μητέρα του είχε ως αποτέλεσμα να αρπάξει το όπλο του εγκλήματος, ένα κουζινομάχαιρο μέσα από το σπίτι τους, και να προσχωρήσει στη δολοφονική επίθεση.

Τέτοιες περιπτώσεις βέβαια, πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσεκτικούς χειρισμούς και κυρίως από τους ειδικούς. Δεν είναι η πρώτη φορά, εξάλλου, που μια οικογενειακή τραγωδία έχει πρωταγωνιστή ένα άτομο με κάποια μορφή ψυχικής διαταραχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments