Διεθνή

Γερμανική εισαγγελία: Υπάρχουν αποδείξεις ότι η Μαντλίν είναι νεκρή

Γερμανική εισαγγελία: Υπάρχουν αποδείξεις ότι η Μαντλίν είναι νεκρή
Γερμανική εισαγγελία: Φαίνεται πως οι αρμόδιοι ερευνητές διαθέτουν αποδείξεις πως η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν είναι νεκρή.

Για αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση για τη μικρή Βρετανίδα Μαντλίν ΜακΚαν μιλούν οι ερευνητές, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία.

«Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της γερμανικής εισαγγελίας για την εξαφάνιση της Μαντλίν, η οποία αγνοείται από το 2007 όταν χάθηκε από θέρετρο στην Πορτογαλία.

Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι νεκρή

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από εκπρόσωπο της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, το νεαρό κορίτσι είναι νεκρό. Όπως ξεκαθάρισε όμως, δεν πρόκειται για ιατροδικαστικές αποδείξεις (όπως η σορός) της εξαφάνισης της μικρούλας Μάντι, για την οποία ο βασικός ύποπτος είναι ένας Γερμανός που κρατείται για άλλη υπόθεση.

«Δεν τη σκότωσα» υποστηρίζει ο παιδόφιλος

Ο δικηγόρος του Κρίστιαν Μπρούκνερ, του βασικού υπόπτου για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν, είπε ότι ο πελάτης του «αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή» στην εξαφάνιση της μικρής Βρετανής, η οποία αγνοείται εδώ και πολλά χρόνια.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται την ώρα που βγαίνουν στο προσκήνιο φωτογραφίες από το εσωτερικό του τροχόσπιτου το οποίο είχε στην κατοχή του ο Γερμανός παιδόφιλος και πραγματικά σοκάρουν. Ο 43χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας.

Υπήρξαν και άλλες «Μαντλίν»

Ωστόσο, τα ευρήματα στο τροχόσπιτο με το οποίο φέρεται να πήγε οδικώς από τη Γερμανία στην Πορτογαλία το επίμαχο καλοκαίρι του 2007, αποδεικνύουν ότι υπήρξαν δυστυχώς, πολλές «Μαντλίν» που έπεσαν στα χέρια του παιδόφιλου. Οι Αρχές εκτός από το πορνογραφικό υλικό με παιδιά, βρήκαν και πολλά κοριτσίστικα μαγιό. Ο Μπρούκνερ, όμως, δεν είχε παιδιά.

Η Αστυνομία βρήκε επίσης, έξι στικ μνήμης με περισσότερα από 8.000 αρχεία, τα οποία περιέχουν κυρίως εικόνες και βίντεο κακοποίησης παιδιών. Ήταν θαμμένα σε μια σακούλα σε μια τρύπα στο έδαφος, κάτω από τον νεκρό του σκύλο.

Όπως τονίζει η Αστυνομία, είναι γνωστό ότι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ οδηγούσε ένα όχημα που ταιριάζει με την περιγραφή του το 2007, όταν η Μαντλίν εξαφανίστηκε από ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας αυτό που μια εφημερίδα χαρακτήρισε ως την «πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments