Video

Έρωτας μετά επεισόδιο 97: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο σήμερα Τετάρτη 17/6

Έρωτας μετά επεισόδιο 97: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο σήμερα Τετάρτη 17/6
Έρωτας μετά επεισόδιο 97: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (17/6/2020) της σειράς του ALPHA.

Στο σημερινό και τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε τον Γιώργο να τρέχει στο πλευρό της Νόρας και τον Αποστόλη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για το Φώτη, συνθλίβουν το Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει.

Η Άννα στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Μερικά χρόνια αργότερα, η Νόρα, ο Γιώργος, ο Χρήστος, η Ηλέκτρα, η Άννα, ο Δημήτρης, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας, ζούνε ο καθένας τον δικό του “Έpωτα μετά”.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA είδαμε πως: Ο Γιώργος πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Άννας. Η Κατερίνα απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης κι ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Άννα βρίσκει τον Λεγάτο και τον απειλεί με όπλο, ενώ στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της.

Η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος. Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος μαθαίνει για την κατάσταση της Νόρας, ενώ ο Φώτης παίρνει μία τραγική απόφαση.

Η ιστορία της σειράς

Η αρχή έγινε με ένα τροχαίο… Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους. Σε ένα τροχαίο με δύο επιβάτες, η γυναίκα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Τα ερωτήματα πολλά… Πώς έγινε το ατύχημα; Πού εξαφανίστηκε η γυναίκα; Τι δουλειά είχαν αυτοί οι δύο μαζί; Η αναγνώριση φέρνει ανατροπές και αποκαλύπτει το μυστικό τους… Ηταν εραστές. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τρία χρόνια πριν, δύο ζευγάρια γνωρίζονται, μια φιλία και ένας έρωτας ξεκινά. Το «Ερωτας μετά» βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar».

Στη σειρά ξεχωρίζουν στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός, για τους οποίους τα λόγια είναι περιττά. Το καστ συμπληρώνουν Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, κ.ά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments