Video

Κρήτη: Από θαύμα γλίτωσε παρέα σε καφενείο – Ξεκόλλησε ντεπόζιτο

Κρήτη: Από θαύμα γλίτωσε παρέα σε καφενείο – Ξεκόλλησε ντεπόζιτο
Κρήτη: Από θαύμα γλίτωσαν οι πέντε φίλοι στο χωριό Κρούσωνας της Κρήτης όταν δυνατός άνεμος ξεκόλλησε το ντεπόζιτο.

Μια παρέα πέντε φίλων γλίτωσε στο τσακ από θανάσιμο τραυματισμό όταν δυνατός άνεμος ξεκόλλησε το ντεπόζιτο από παρακείμενη ταράτσα το οποίο προσγειώθηκε στο τραπέζι του καφενείου που καθόντουσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το συμβάν σημειώθηκε σε ελληνικό χωριό και συγκεκριμένα, στο χωριό Κρούσωνας της Κρήτης. Η παρέα των ανδρών έπινε αμέριμνη τον καφέ της και συζητούσε όταν ξαφνικά άκουσαν έναν θόρυβο, έναν δυνατό κρότο.

Μπορεί να τραυματίζονταν θανάσιμα

Οι δύο τελευταίοι της παρέας δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν, μα το ντεπόζιτο για καλή τους τύχη έσκασε ανάμεσά τους. Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά όλων των ανδρών ήταν άμεσα και αποτραβήχτηκαν από το τραπέζι τους πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί κανείς. Διαφορετικά, θα τραυματιζόταν κανείς και ίσως να υπήρχε και κάποιος θανάσιμος τραυματισμός.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, το συμβάν προκάλεσε αίσθηση και οι εικόνες καθηλώνουν από το βίντεο ντοκουμέντο από καφενείο της Κρήτης, που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σώθηκαν οι πέντε φίλοι και συνάδερφοι από βέβαιο θάνατο. Πάντως, το σίγουρο είναι πως αυτό που έγινε θα μείνει αξέχαστο στην παρέα. Στο σημείο επίσης, έτρεξαν δύο ακόμα άτομα, αφού όμως είχε πέσει το ντεπόζιτο στο τραπέζι.

Δείτε το βίντεο:

Γλίτωσε από πνιγμό στο «παρά πέντε»

Ένα σοβαρό περιστατικό είχαν να διαχειριστούν ναυαγοσώστες και διασώστες της περιοχής στην παραλία Ρίκκος στην Κύπρο, με τους πολίτες να τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα. Σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο «Κινύρας» Πάφου γύρω στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (13/6), στη Γεροσκήπου γυναίκα 50 ετών πήγε για κολύμπι.

Κάποια στιγμή, όμως, ενώ βρισκόταν 50 – 60 μέτρα από την ακτή, ξεκίνησε να καλεί για βοήθεια. Άμεσα ναυαγοσώστες και λουόμενοι με σανίδα διάσωσης βοήθησαν τη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κατάσταση πανικού να εξέλθει από το νερό. Της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πάφου.

Τύχη… βουνό είχε και ένας νεαρός

Ένας νεαρό φαίνεται πως γλίτωσε από του κροκόδειλου τα δόντια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα selfie – stick έσωσε τη ζωή του Amit Jatav ο οποίος δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο σε ένα φράγμα στην Ινδία. Στο δημοσίευμα της Daily Mail, φαίνεται ο Amit Jatav να κολυμπά αμέριμνος μαζί με τον φίλο του, Gajendra Yadav, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο.

Ευτυχώς, παρενέβη ο φίλος του και απομάκρυνε τον κροκόδειλο χρησιμοποιώντας ένα selfie – stick. Βέβαια, δεν τη γλίτωσε εντελώς αφού ο Jatav χρειάστηκε 30 ράμματα στον μηρό του, όπου τον δάγκωσε το ζώο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments