Ελλάδα

Κοντομηνάς: Ο γιατρός «μαϊμού» του πήρε 55 εκατομμύρια ευρώ

Κοντομηνάς: Ο γιατρός «μαϊμού» του πήρε 55 εκατομμύρια ευρώ
Κοντομηνάς: Ανάμεσα στα θύματα του γιατρού «μαϊμού» είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας, χάνοντας εκατομμύρια ευρώ λόγω μιας υποτιθέμενης συμφωνίας.

Μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τον γιατρό «μαϊμού» έκανε δημόσια ο Δήμος Βερύκιος, μαρτυρώντας πως θύμα του συγκεκριμένου ανθρώπου είχε πέσει και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, από τον οποίον ο ψευτογιατρός πήρε το ποσό των 55 εκατιμμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, ότι ο «ψευτογιατρός» είχε εμφανιστεί στον γνωστό επιχειρηματία ως πράκτορας της CIA και του είχε αποσπάσει 55 εκατ. ευρώ, υποσχόμενος «να του φέρει επενδυτές από την Κίνα».

Ιδιαίτερα πλούσιο το παρελθόν του ψευτογιατρού

Φαίνεται πως το παρελθόν του γιατρού «μαϊμού», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εμφανιζόταν με διάφορες ιδιότητες κατορθώνοντας να υφαρπάζει σημαντικά χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες, είναι ιδιαίτερα… πλούσιο στις απάτες.

Όταν οι Αρχές τον ταυτοποίησαν την ταυτότητα του γιατρού «μαϊμού», αντιλήφθηκαν πως ήταν το ίδιο άτομο που πριν από μερικά χρόνια, είχε εξαπατήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, στον οποίο φέρεται να είχε παρουσιαστεί σαν πρώην πράκτορας της CIA, που πλέον δρούσε ανεξάρτητα και ιδιωτικά και είχε ανοίξει μία εταιρεία δορυφορικού εξοπλισμού. Και κατάφερε να του υπεξαιρέσει όχι χιλιάδες ευρώ αλλά 55 εκατομμύρια!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε κάνει μήνυση και η υπόθεση αυτή εκκρεμεί ακόμα στα δικαστήρια

Αυτό που σκόπευε να κάνει είναι να του μεταβιβάσει τα αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η CIA, αλλά και προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό από τις ΗΠΑ. Η υπόθεση μάλιστα αυτή εκκρεμεί ακόμα στα δικαστήρια και κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο γιατρός «μαϊμού» φέρεται να υποστήριζε ότι η σύζυγος του ήταν από τη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια των Αγούδημων, κάτι που δεν ισχύει.

Όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή που κάνει με τον Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε πέσει θύμα του ψευτογιατρού «Νίκου Κοντού» την περίοδο που είχε πουλήσει την Interamerican. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε μήνυση στον «γιατρό» ή πράκτορα της CIA ή γιο εφοπλιστή ή πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας. Μάλιστα, την Πέμπτη 17 Ιουνίου ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση αλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments