Ελλάδα

Τραγωδία Ζαχάρω: Σκοτώθηκε 17χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία Ζαχάρω: Σκοτώθηκε 17χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία Ζαχάρω: Σκοτώθηκε 17χρονος σε τροχαίο δυστύχημα. Τραυματίας ο 18χρονος φίλος του.

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα είναι ένας 17χρονος, ενώ τραυματίας είναι ο 18χρονος φίλος του και οδηγός της Mercedes που εμπλέκεται στην τραγωδία. Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουνίου στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσιας κοντά στον Κακόβατο Ζαχάρως.

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες από το ilialive.gr μιλούσαν για δύο τραυματίες, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ένας νεαρός έχει καταλήξει. Μάλιστα, με βάση την περιγραφή του τοπικού σάιτ, είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο που κατέληξε, κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες σε χωράφι με ελιές. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή από το σάιτ, ο οδηγός εκτινάχθηκε εκτός αυτοκινήτου. Η νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μετέβη στη Ζαχάρω για να πάρει τον 17χρονο φίλο του που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ. Οι δύο τους επέστρεφαν στο χωριό του πρώτου, στους Ταξιάρχες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μαύρο Mercedes εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε χωράφι με ελιές. Από τις προσκρούσεις του οχήματος στα δέντρα, ο 18χρονος οδηγός εκτινάχθηκε, ενώ ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.

Δείτε φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments