Lifestyle

H Κασσάνδρα έχει 1.000.000 followers στο Instagram και υπάρχει λόγος γι αυτό

H Κασσάνδρα έχει 1.000.000 followers στο Instagram και υπάρχει λόγος γι αυτό
Έχει έναν από τους πιο "hot" λογαριασμούς στο Instagram.

Είναι από τους λογαριασμούς στο Instagram που επιβάλλεται να ακολουθήσεις. Αν και έχει μόνο 1.000.000 followers μέχρι στιγμής, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί και άλλο. Η Cassandra Sienegra η οποία είναι γνωστή και ως CJ Sparkxx στο Instagram, είναι μοντέλο του Playboy και έχει φιγουράρει στις σελίδες του Playboy του Μεξικό, της Βενεζουέλας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας και των Φιλιππίνων.  Βλέποντας τις προκλητικές φωτογραφίες της Cassandra, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτή η γυναίκα είναι τόσο αγαπητή στο ανδρικό κοινό. Κάθε της φωτογραφία και μια “οπτασία” ενώ όποια πόζα και να πάρει τονίζει τις καμπύλες της. Αν και λατίνα η Cassandra θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και γυναίκα της Μεσογείου. Είτε Ελληνίδα είτε Ιταλίδα.

Η Cassandra αν και είναι 35 ετών μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί νεαρότερα μοντέλα. Για το κομπόδεμά της εργάζεται και ως infuencer διαφημίζοντας κυρίως μαγιό, αλλά και προϊόντα ομορφιάς. Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο του Playboy και πρώην playmate ανέβασε μια φωτογραφία της  η οποία ήταν αρκετά αισθησιακή όπου διαφήμιζε εσώρουχα αλλά και είδη μακιγιάζ γνωστής αμερικάνικης εταιρείας. Η φωτογράφιση από τη συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στην Πασαντένα της Καλιφόρνια. Κάτω από τη φωτογραφία υπήρχε λεζάντα όπου καλούσε τους διαδικτυακούς της φίλους να επισκεφθούν τους λογαριασμούς της στα social media.

Μέσα σε λίγη ώρα από την ανάρτηση η φωτογραφία ξεπέρασε τα 7000 likes, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλά σχόλια από τους ακολούθους της. Συγκεκριμένα μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε 200 σχόλια με τα περισσότερα να είναι σχόλια-επιφωνήματα θαυμασμού. “Ουάου είσαι τόσο σέξι και νόστιμη” έλεγε κάποιος ενώ ένας άλλος χρήστης έγραφε  “Είσαι μια απολύτως όμορφη γυναίκα και μια πολύ σέξι κυρία !!”.

Η Cassandra γεννήθηκε πριν από το 35 χρόνια στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια αλλά οι ρίζες της κρατούν από τη λατινική Αμερική. Σπούδασε στο λύκειο, αλλά από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Η συμμετοχή της σε καλλιστεία της απέδωσαν τον τίτλο της Playmate εδώ και 15 χρόνια έχει φωτογραφηθεί για αρκετά περιοδικά. Ζει στο Χόλυγουντ ενώ λατρεύει τα ταξίδια και το shopping.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments