Lifestyle

Ειρήνη Ασιαλέμ: Από την Κύπρο με αγάπη

Ειρήνη Ασιαλέμ: Από την Κύπρο με αγάπη
Ειρήνη Ασιαλέμ: Λατρεύει να ζωγραφίζει, να ταξιδεύει και να τραγουδά

Όσοι παρακολουθούν καλλιστεία, ακόμη και στην Κύπρο, γνωρίζουν σίγουρα την Ειρήνη Ασιαλέμ. Στα καλλιστεία του 2016 η 19χρονη τότε Ειρήνη συμμετείχε. Η 23χρονη, έχει καταγωγή από τη Λεμεσό, της αρέσει να ζωγραφίζει, ασχολείται με την αγιογραφία αλλά και την ιππασία. Λατρεύει το χορό και ασχολείται με το μοντελινγκ. Τελευταία ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι, ενώ από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι τα ταξίδια.  Αγαπάει την Ελλάδα και την επισκέπτεται συχνά, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς λόγους.

Όπως έχει πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ένα από τα όνειρά της είναι να ταξιδέψει σε μακρινούς και συνάμα εξωτικούς προορισμούς. Όοσι την γνωρίζουν μιλούν για ένα πεισματάρικο κορίτσι που αγαπά πολύ την οικογένειά της και τους φίλους της. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της θα επιμείνει μέχρι να το πετύχει. Δουλεύει σκληρά και το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει το βάρος της στο τραγούδι ενώ βγάζει χρήματα από το μόντελινγκ με φωτογραφήσεις για ρούχα, ενώ συμμετέχει και σε fashions shows. Μια από τις καθημερινές της συνήθειες που δεν κόβει με τίποτα είναι η γυμναστική, ενώ για να διατηρήσει το υπέροχο σώμα που έχει προσέχει και τη διατροφή της. Ένα από τα προσόντα της είναι ότι μιλάει την αραβική γλώσσα.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media προκαλούν τον θαυμασμό και τα θετικά σχόλια των ακολούθων της. Στην Κύπρο θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της πασαρέλας όπου αν δεν ακολουθήσει τελικά τον δρόμο της μουσικής και του τραγουδιού έχει τα προσόντα ακόμη και για διεθνή καριέρα στις πασαρέλες. Βέβαια όλα εξαρτώνται από την 23χρονη ελληνοκύπρια η οποία, όπως προαναφέραμε το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο τραγούδι, ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ ίσα ίσα για να βγάζει κάποια χρήματα. Και για το λόγο αυτό είναι αρκετά επιλεκτική όσον αφορά τις προτάσεις οι οποίες κυρίως είναι για παρουσιάσεις ρούχων.

Η Ειρήνη είχε συμμετάσχει και στο ριάλιτι Star Academy το 2017  όπου κατά την παραμονή της είχε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της μιας και ξέσπασε σε κλάματα όταν θυμήθηκε την αδερφή της η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments