Video

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 49: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 18/6 – Το γυαλί ραγίζει για τον Μανώλη και τη Σάντυ

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 49: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 18/6 – Το γυαλί ραγίζει για τον Μανώλη και τη Σάντυ
Μην ψαρώνεις επεισόδιο 49: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/06/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Όταν τα μικρά και τα μεγάλα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια, το γυαλί ραγίζει για τον Μανώλη και τη Σάντυ. Προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους μέχρι το γάμο του Ζαγανιάρη και να λογαριαστούν αμέσως μετά. Αλλά τα όρια της υπομονής τους εξαντλούνται και το προαύλιο της ήσυχης εκκλησίας γίνεται εμπόλεμη ζώνη Αγραφιώτηδων και Αραποστάθηδων.

Στο μεταξύ η Στέλλα, που δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της για τον Πέτρο, καταστρώνει με τη βοήθεια της Τίνας ένα σχέδιο για να τον αποφύγει. Η Τάνια πείθει τον Λεωνίδα να χωρίσει τη Φαίη και να κάνουν μία νέα αρχή. Κι ενώ ο Κάρολος μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Ζωής, ο Κοσμάς καταφέρνει να σώσει τη Νενέλα από τον απατεώνα Νικηφόρο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Παρά τον έρωτα και τις προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, τα πρώτα σύννεφα στη συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυ δεν αργούν να φανούν. Σ’ αυτό βάζουν το χεράκι τους η Στέλλα και η Νενέλα που δε χάνουν ευκαιρία να ανακατευτούν στη ζωή του ζευγαριού. Η όλο και πιο στενή φιλία του Μπίλυ με τον Κωνσταντίνο εκνευρίζει τη Ρόζα, ο Λεωνίδας απατάει τη Φαίη με την Τάνια και ο Πέτρος βρίσκει το θάρρος να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Στέλλα.

Ο Κοσμάς αποφασίζει να κάνει έκπληξη στη Νενέλα μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως ο ίδιος απατεώνας που του έφαγε τις οικονομίες μιας ζωής, έχει τώρα προσεγγίσει την αγαπημένη του.

Η ιστορία της σειράς

Στο “Μην Ψαρώνεις”: Η Σάντυ είναι πλούσια, πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ, τεράστιο κήπο και πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά. Ο Μανώλης πουλάει ψάρια και ζει μια κανονική ζωή χωρίς να του λείπει τίποτε. Όταν η Σάντυ θα χάσει τα πάντα, θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με τον Μανώλη. Οι δυο κόσμοι τους θα συγκρουστούν και η συνάντηση τους θα είναι επεισοδιακή. Μια λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Λεκάκη, Φαίδρα Δρούκα, Μαρία Ιωαννίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Φιόνα Γεωργιάδη, Ειρήνη Ψυχράμη, Δημήτρης Αριανούτσος, Θανάσης Ζερίτης, Ελεάνα Καυκαλά, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Σίντος, Σάντυ Χατζηιωάννου και στον ρόλο του Διονύση Αγραφιώτη ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments