Video

Νάντια Κοντογεώργη: Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα

Νάντια Κοντογεώργη: Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα
Νάντια Κοντογεώργη: Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει κάνει χρόνια ψυχανάλυση καθώς δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει σήμερα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17 Ιουνίου) η γνωστή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, παραχωρώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής της ζωής.

H ίδια παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επτά χρόνια ψυχανάλυση καθώς δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει σήμερα. «Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση στα πράγματα που δομώ τώρα. Έβλεπα ότι κάποια πράγματα που είχα στο μυαλό μου, με πήγαιναν πίσω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Κοντογεώργη.

Εγκατέλειψε τη Νομική για να ακολουθήσει το όνειρό της, την υποκριτική

Η πολυτάλαντη ηθοποιός μίλησε και για τα πειθαρχημένα παιδικά χρόνια και τις σπουδές στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ για χάρη της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως περιμένει τον «ηρωικό» έρωτα που δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε η Νάντια Κοντογεώργη, μιλώντας για τη ζωή της, τόνισε ότι εγκατέλειψε τη Νομική για την υποκριτική προς απογοήτευση των γονιών της, οι οποίοι όμως στη συνέχεια αποδέχτηκαν την απόφασή της. Το ταλέντο της στη μουσική όπως εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αφού έχει ασχοληθεί χρόνια με το τραγούδι.

Μίλησε και για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Τέλος, η Νάντια Κοντογεώργη αναφέρθηκε και στο νέο επαγγελματικό της βήμα, στην τηλεπαρουσίαση, ενώ με τη βοήθεια του γνωστού παρουσιαστή, κάνει πρόβα για το πώς θα βγαίνει στην εκπομπή «Φλερτ» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα, θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση της παραχώρησε τη θέση του και ανέλαβε τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου!

Θυμίζουμε πως η Ελληνίδα ηθοποιός κατάγεται από τα Καλάβρυτα. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και στη συνέχεια πήρε μεταπτυχιακό υποκριτικής στη Δραματική σχολή του πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε στη ηλικία των δεκατεσσάρων ετών, στη σειρά «Δανεικός Πατέρας».

Ακολούθησε το 2005 η συμμετοχή της στη σειρά «Έρωτας». Την σεζόν 2014 – 2015 πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά «Κάτω Παρτάλι» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η οποία διακόπηκε λόγω οικονομικών δυσκολιών. Την τηλεοπτική σεζόν 2016 – 2017 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments