Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [18/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [18/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [18/06/20].

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [18/06/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2019. Συγκατοικεί με τον Πλούτωνα από τον Απρίλιο, ώστε μαζί να επιμορφώσουν και να αναβαθμίσουν όλα τα συστήματα. Ο Δίας θα μείνει με τον Πλούτωνα μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Παράσχουν αίσια ενέργεια σε όλους, για να κατανοείτε καλύτερα και να ωριμάζετε. Ο Δίας διδάσκει, ο Πλούτωνας απαιτεί.

Ο Ερμής γυρίζει από σήμερα ανάδρομος στον Καρκίνο. Καιρός να αναδομήσετε την υγεία και το σπιτικό σας. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 12 Ιουλίου, παραμένοντας στα εδάφη του Καρκίνου. Θα μαθαίνετε συνεχώς περισσότερα για τη φροντίδα του εαυτού σας. Την Πέμπτη φιλοδοξείτε να κάνετε πολλά πράγματα και ελπίζουμε να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια. Κατά ένα μεγάλο μέρος, αυτό θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες ενός άνδρα – συγγενή, συνάδελφο ή φίλο. Τυχόν συγκρούσεις στο σπίτι σας μπορεί να οφείλονται στην εγωιστική ή πεισματική συμπεριφορά κάποιου μέλους.

Είναι πιθανό κάποια από τα προβλήματα που προέκυψαν χθες, να χειροτερέψουν και να δημιουργήσουν ένα αίσθημα αστάθειας ή στασιμότητας στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, η μέρα ευνοεί την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων, ειδικά εάν είναι καλά σχεδιασμένες ή εξασφαλισμένες με επαρκείς οικονομικούς πόρους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα λάβετε κάποια νέα σχετικά με ένα έγγραφο ή με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, γιατί θα δημιουργήσουν δυσάρεστη ένταση στις σχέσεις σας με απρόβλεπτες συνέπειες. Μην βασίζεστε στις υποσχέσεις των άλλων σήμερα. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα βασισμένα στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Πέμπτη θα στρέψετε την προσοχή σας σε γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι ή τους συγγενείς σας. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα λάβουν, ένα δώρο ή κάποιο κέρδος. Τυχόν συγκρούσεις, θα δώσουν πολύ κακή εντύπωση για το άτομό σας στους άλλους. Μπορεί να μην μπορείτε καν να επανορθώσετε μετά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα έχετε την τάση να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος. Θα είστε σε θέση να γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες και περιττά προβλήματα, βασισμένοι στο ένστικτό σας. Είναι πιθανό να προκύψουν απρόσμενες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή ή κάποιες εκπλήξεις. Ένα συμβάν από το παρελθόν θα αποτελέσει αφορμή για μια συνάντηση, συζήτηση ή κάποια εκδήλωση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη ενδέχεται να προκύψει μια στιγμή έντασης ή άγχους για κάποιο οικονομικό ζήτημα. Η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν άνδρα. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας ή πιθανότητας. Θα χαρείτε με νέα που σχετίζονται με την καλή εξέλιξη της θεραπείας κάποιου συγγενή ή φίλου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments