Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [18/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [18/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [18/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Πέμπτη [18/06/20].

Κριός

Πάνω που νομίζατε ότι είχατε τακτοποιήσει όλα όσα αφορούν κάποια σχέση σας, η ενέργεια της σημερινής μέρας έρχεται να σας διαψεύσει. Ο μόνος τρόπος να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα είναι να μην αμφιβάλλετε για αυτό που σας λέει η καρδιά σας να κάνετε.

Ταύρος

Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε πίσω από τα συμφραζόμενα. Μια σχέση μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, αλλά το άτομο με το οποίο σχετίζεστε να προσπαθεί να είναι ευγενικό, Μπορεί να μην θέλει να σας πληγώσει, αλλά σίγουρα έχει κάτι να σας εκμυστηρευτεί.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό έχει μια απελευθερωτική επιρροή στην συναισθηματική σας κατάσταση. Μέχρι στιγμής διατηρούσατε μια συγκεκριμένη στάση,ώστε να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα στη σχέση σας δεν θα βγουν εκτός ελέγχου. Ίσως έτσι κάνετε τα πράγματα χειρότερα χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη. Εκείνη ξέρει καλύτερα.

Καρκίνος

Εσείς και το ταίρι σας προσπαθείτε να καθορίσετε τι πρέπει να κάνετε με τη σχέση σας. Η ενέργεια της σημερινής μέρας δεν σας βοηθάει, καθώς σας δυσκολεύει να διαχωρίσετε την φαντασία από την πραγματικότητα. Δοκιμάστε ξανά αύριο, με πιο καθαρό μυαλό.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο ανοικτοί στην επιρροή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Ίσως προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να αντικρούσετε τις ανεπιθύμητες απόπειρες φλερτ από την πλευρά του. Μην αγχώνεστε. Θα το πάρει το μήνυμα, αν και όχι σήμερα.

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια αναπάντεχη τροπή σήμερα. Μπορεί πρόσφατα να κάνατε μια συζήτηση με κάποιο άτομο που θαυμάζετε και θέλετε να πλησιάσετε. Ίσως ερμηνεύσατε τη στάση του με πιο θετικό τρόπο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι. Η εναλλακτική, όμως, μπορεί τελικά να είναι ακόμα καλύτερη από ό,τι περιμένατε.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί τις φαντασιώσεις. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, θα περάσετε χρόνο δοκιμάζοντας μερικές από τις αγαπημένες σας ιδέες – για πλάκα. Αν ψάχνετε για σύντροφο, θα πρέπει να συμπεριφερθείτε με πιο διακριτικό και μυστηριώδη τρόπο.

Σκορπιός

Παρόλο που δυσκολεύσετε να αρθρώσετε έστω και μια λέξη για να πείτε στο αντικείμενο του πόθου σας πώς αισθάνεστε, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε. Μπορεί να έχει προκύψει μια παρεξήγηση που πρέπει να επιλυθεί. Μην αγνοήσετε το ζήτημα. Απλά κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Τοξότης

Σήμερα είστε περισσότερο αφελείς από ό,τι συνήθως. Εάν έχετε κάποια σχέση, μπορεί να έχετε βάλει σε βάθρο τον/τη σύντροφό σας. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά για λίγο. Θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι είναι άνθρωπος με ελαττώματα, όπως όλοι μας.

Αιγόκερως

Κάτι περίεργο συμβαίνει με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να ανακαλέσει μια υπόσχεση που σας έδωσε ή να κάνει μια συμφωνία που ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσει να τηρήσει. Μην δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέει, καθώς αύριο όλα θα έχουν ξεχαστεί ούτως ή άλλως. Κάντε υπομονή.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να αναστατώσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Εάν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε ακριβώς που πρέπει να πάτε και ποια ώρα. Υπενθυμίστε τις λεπτομέρειες και στο άλλο άτομο για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει μεγάλες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Παράλληλα, μπορεί να φέρει και μεγάλη σύγχυση. Δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τη στάση που πρέπει να κρατήσετε απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Μην προσπαθήσετε, όμως, να βγάλετε συμπεράσματα από όλες τις εντυπώσεις που θα σχηματίσετε σήμερα. Δεν θα τα καταφέρετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments