Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [18/06/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [18/06/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [18/06/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [18/06/20].

Κριός

Νιώθετε ευερέθιστοι, αγαπητοί Κριοί; Ίσως προκύψουν κάποιες αναταραχές στο στενό σας περιβάλλον, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος… Και μέχρι τις 12 Ιουλίου θα αναδεύει τον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας και του σπιτιού. Αποφύγετε να θίξετε θέματα που θα προκαλέσουν εντάσεις ή ρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις. Αντισταθείτε στην τάση να εκραγείτε αλλά ούτε να κρύψετε πράγματα κάτω από το χαλί. Είναι απαραίτητο να καταλήξετε πρώτα μέσα σας για τα όριά σας και μετά να τα συζητήσετε με ψυχραιμία.

Ταύρος

Αγαπητοί Παρθένοι, προσέξτε τα ανάμεικτα μηνύματα που μπορεί να στέλνετε! Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Καρκίνο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να είστε σαφείς. Αν πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με ένα αγαπημένο άτομο, καλύτερα να το αναβάλετε για μετά τις 12 Ιουλίου. Το ίδιο ισχύει για σημαντικά σχέδια ή συναντήσεις. Και για ό,τι δεν μετατίθεται, φροντίστε να είστε άρτια προετοιμασμένοι. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείονται τώρα και επανεμφανίσεις ανθρώπων από το παρελθόν σας.

Δίδυμοι

Ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα οικονομικά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ερμής που σας κυβερνά θα κινείται ανάδρομος στον τομέα σας των χρημάτων μέχρι τις 12 Ιουλίου. Η ατμόσφαιρα μπορεί να σας ωθήσει σε σπατάλες χωρίς να το καταλάβετε καν… Αλλά θα αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες με ένα καλοστημένο οικονομικό σχέδιο. Ορίστε ότι θα ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και αποφύγετε τις πολυτελείς αγορές. Αν αναζητήσετε τώρα μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος, ίσως προκύψει αναπάντεχα μέσω κάποιας παλιάς συνεργασίας σας.

Καρκίνος

Κάποιες φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 12 Ιουλίου, θα το διαπιστώσετε. Αλλά είναι άλλο πράγμα να είστε νοσταλγικοί και άλλο να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Τα ανάμεικτα μηνύματα και συναισθήματα μπορεί να περιπλέξουν τις επικοινωνιακές σας προσπάθειες. Θα είναι καλύτερα να αναβάλετε κάποιες σημαντικές συναντήσεις ή ανακοινώσεις σας. Ασχοληθείτε στο μεταξύ με το να τελειοποιήσετε όσα έχετε να πείτε ή να προωθήσετε.

Λέων

Είναι καιρός να θέσετε ξεκάθαρα όρια στους τοξικούς ανθρώπους της ζωής σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό απαιτεί ο Ερμής, που γυρίζει ανάδρομος στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και των λήξεων. Αν σας έχουν στοιχειώσει κάποια λάθη του παρελθόντος, επιλύστε τα οριστικά. Χειριστείτε τους προβληματικούς ανθρώπους και τις άσχημες συμπεριφορές τους. Η πρόθεση είναι να αφήσετε καθετί δυσχερές πίσω σας μέχρι τις 12 Ιουλίου, που λήγει η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Και αν κάποιοι δεν αποδέχονται τις ευθύνες τους, είναι καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Παρθένος

Προσέξτε τις συγκρούσεις στον στενό σας κύκλο, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουλίου, στον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Αν οξυνθούν τα πνεύματα με φίλους ή συνεργάτες, ερευνήστε αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ίσως χρειαστεί να γίνετε ειρηνευτές, για να επιλύσετε τις απλές παρεξηγήσεις… Αλλά ίσως και να πρέπει να δείξετε την πόρτα εξόδου από τη ζωή σας σε άλλους. Αρκεί ένα σάπιο μήλο για να χαλάσει όλα τα άλλα.

Ζυγός

Διαφυλάξτε τους φιλόδοξους στόχους σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ευφυής Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Θέματα σχεδιασμών αλλά και ηγεσίας θα σας απασχολήσουν, καθώς ίσως να χρειάζεται προσαρμογές η στρατηγική σας. Να είστε προσεκτικοί με τις αντιδράσεις σας και να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Προτιμήστε να μειώσετε την ταχύτητα σκέψης σας, να εστιάσετε στη λογική και τη διπλωματική σας ευχέρεια. Όσο πιο στιβαρές βάσεις στήσετε τώρα, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείτε μετά τις 12 Ιουλίου που ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος.

Σκορπιός

Μπορείτε να ισορροπήσετε την ανάγκη σας για περιπλάνηση, αγαπητοί Σκορπιοί; Θα σας είναι δύσκολο, με τον Ερμή ανάδρομο στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης! Ίσως δεν είναι ασφαλές από υγειονομικής πλευράς να μετακινηθείτε. Αλλά αν ταξιδέψετε με αυτοκίνητο σε έναν εγκεκριμένο προορισμό, ίσως ικανοποιήσετε την ανάγκη σας μέχρι τις 12 Ιουλίου. Φροντίστε να έχετε μελετήσει και επιβεβαιώσει όλους τους παράγοντες ασφάλειάς σας.

Τοξότης

Μπορεί ένας συνεργάτης να βοηθήσει στη σταθεροποίηση των οικονομικών σας, αγαπητοί Τοξότες; Δεν αποκλείεται, με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας των προσπαθειών από κοινού μέχρι τις 12 Ιουλίου. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να αυτονομηθεί ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος που «απομυζά» τους πόρους σας. Προσέξτε επίσης κάποιες εξάρσεις ζήλιας ή ανταγωνισμού και αποφύγετε τα δράματα για χάρη της έξαρσης. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να βάλετε σε σειρά όλα τα δικά σας δεδομένα.

Αιγόκερως

Υπάρχουν σύννεφα στις σχέσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει να τα εξαλείψετε, όσο ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ακόμα κι αν προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, μπορείτε να βρείτε τις χρυσές τομές συνεννόησης μέχρι τις 12 Ιουλίου. Αν απογοητευτείτε για κάτι, ελέγξτε αν ζητάτε περισσότερα απ’ όσα προσφέρετε ή δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Μιας και οι ανάδρομες φάσεις φέρνουν πίσω το παρελθόν, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να χειριστείτε παλιά δράματα πριν κάνετε βήματα προόδου.

Υδροχόος

Διατηρήστε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας της αρτιότητας μέχρι τις 12 Ιουλίου. Τώρα καλείστε να επιθεωρείτε καθετί, πριν το αποστείλετε ή το αναρτήσετε. Οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ζωτικά λάθη. Αν έχετε να χειριστείτε κάποιο θέμα υγείας, καλύτερα να το αναβάλετε για όταν ο Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος. Επίσης, δώστε περισσότερη προσοχή στη διατροφή και την εξάσκησή σας. Καλύτερα να ακολουθήσετε πιο εύκολα προγράμματα, για να αποφύγετε τραυματισμούς.

Ιχθύες

Η αγάπη μπορεί να γίνει περίπλοκη, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό υπογραμμίζει ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομος στον τομέα σας του έρωτα μέχρι τις 12 Ιουλίου. Επανεμφανίσεις από διάφορες πλευρές μπορεί να σας εκπλήξουν: Από φίλους που έχετε να δείτε καιρό, μέχρι πρώην ταίρια που ίσως ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά υπάρχουν λόγοι που κάποια πράγματα δεν κύλησαν την πρώτη φορά. Ωστόσο, εναπόκειται σ’ εσάς να αποφασίσετε αν θα ρισκάρετε να βιώσετε ξανά τα ίδια

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments