Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [18/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [18/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [18/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [18/06/2020].

κριός

Ένα ερωτικό καβγαδάκι μπορεί να χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Το ζήτημα μπορεί να αφορά τα επίπεδα δέσμευσης και να συμφωνήσετε σε ό, τι κάνει και τις δύο πλευρές να νιώθουν άνετα. Αν είσαι σε μια εκκολαπτόμενη σχέση και νιώθεις έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα…τότε προχώρησε. Ωστόσο, θα υπάρχουν αμφιβολίες ή δισταγμοί για έναν καλό λόγο. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, με την πάροδο του χρόνου.

ταύρος

Ένα κύμα ρομαντικής ενέργειας θα αυξήσει την ελκυστικότητά σου σήμερα. Θα γυρίσουν κεφάλια στο πέρασμά σου, ενώ η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Απόλαυσε αυτό που σου συμβαίνει κι αξιοποίησε στο έπακρο την προσοχή που κερδίζεις. Αν είσαι σε σχέση και ο σύντροφός σου, σου κάνει μια νέα πρόταση, τότε ας έχεις μερικές καλές προσδοκίες, γι’ αυτή.

δίδυμοι

Αν τα φαντάσματα κάποιων άλυτων ερωτικών ζητημάτων στοιχειώνουν τη σχέση σου, τότε συνεργάσου με το ταίρι σου, για να τα εξορίσετε για πάντα. Αν είσαι σε μια εκκολαπτόμενη σχέση, το να μεταφέρεις τη σχέση σου σε νέο επίπεδο δεν απαιτεί μεγαλύτερη δέσμευση. Ίσως το να βλέπετε ο ένας τον άλλον χωρίς κάποια επίσημη συμφωνία…να είναι μία επιλογή.

καρκίνος

Σήμερα η προτεραιότητα της φροντίδας του εαυτού σου, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Αν ο εραστής σου, έχει κάποιες ιδέες για το πώς να απαλλαγείς από τυχόν συναισθηματικά βάρη, τότε τουλάχιστον άκουσέ τον. Αν νιώθεις καταβεβλημένη, θυμήσου όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη. Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να ανυψώσει το πνεύμα σου ή να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, αν το κάνεις σωστά.

λέων

Η επιρροή της Σελήνης στον τομέα των φιλοδοξιών σου, μπορεί να σου προσφέρει μια πληθώρα παθιασμένων δυνατοτήτων για το ερωτικό σου μέλλον. Ξέρεις όμως, πως δεν κυνηγάς τα όνειρα. Η αυθεντικότητά σου πρόκειται να λάμψει και οι ερωτικές εκφράσεις, είναι τόσο πραγματικές όσο μπορούν. Οπότε, στόχευσε ψηλά και ενίσχυσε μερικές ρομαντικές προσδοκίες σου τώρα. Ξέρεις ότι έχεις τη συναισθηματική δυνατότητα να τις υποστηρίξεις!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος

Οποιαδήποτε ρομαντική απογοήτευση θα είναι βραχύβια, οπότε μην ανησυχείς. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να σου πει αυτό που πρέπει να ακούσεις, οπότε να είσαι προετοιμασμένη. Η αυθεντικότητα όσων πει, θα φέρει τη ζεστασιά και τη διαβεβαίωση που χρειάζεσαι. Ξέρεις πού μπορεί να οδηγηθεί κάτι, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Προς το παρόν όμως, άφησε αυτό που ξεδιπλώνεται, να το κάνει με τον τρόπο του.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζυγός

Μπορεί μια συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση να συνεχιστεί επ’ αόριστο? Αν την αφήσεις, τότε μπορεί – αλλά αυτό θέλετε με το ταίρι σου? Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε, αν υπάρχει κάτι προτιμότερο για να συμφωνήσετε σε μία αλλαγή. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι δραστικό. Το να ακούτε όμως αυτά που λέει ο άλλος, θα είναι ο τρόπος για να αλλάξει η παρούσα κατάσταση.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

σκορπιός

Η σταθερότητα περιβάλλει τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Φρόντισε όμως να αναζητήσεις λίγο αυθορμητισμό για να ταρακουνήσεις λιγάκι τα πράγματα αυτό το διάστημα. Μην νιώθεις δυσαρέσκεια με τον τρόπο που εμφανίζεται μια διαταραχή στα ερωτικά σου. Αυτή η φαινομενικά χαοτική διαδικασία φέρνει μαζί της μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτη και ίσως περισσότερο διαθέσιμη να πειραματιστείς.

τοξότης

Αν ένα ερωτικό σου ζήτημα συνεχίζει να απαιτεί την προσοχή σου, τότε πρέπει να το αντιμετωπίσεις σωστά, εδώ και τώρα. Ίσως προσπάθησες πρόσφατα να αγνοήσεις κάποιες σκέψεις, ή κάποια συναισθήματα. Είναι όμως πλέον ξεκάθαρο, πως η απόκρυψή τους δεν είναι η απάντηση. Μια αλλαγή στη σχέση σου, δε σημαίνει χωρισμό. Όλα θα ξεκινήσουν με μια συζήτηση, που έχει καθυστερήσει αρκετά.

αιγόκερως

Η έκπληξη και η μυστηριώδης ενέργεια διαπερνούν την ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα. Δώσε προσοχή σε μερικές εμπιστευτικές πληροφορίες που αφορούν εσένα ή το ταίρι σου. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, πού στέκεσαι στη σχέση σου ή τι θέλεις από αυτή. Γιατί η ερωτική σου ζωή είναι δικό σου θέμα…και κανενός άλλου.

υδροχόος

Η συνεργασία με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο διασκεδαστική όταν είστε πρόθυμοι να βάλετε και οι δύο τα δυνατά σας σε οτιδήποτε επιλέγετε να αντιμετωπίσετε ή να κατακτήσετε. Λύσεις για οποιαδήποτε ρομαντικά διλήμματα θα φτάσουν εύκολα…. αν αποδεχτείτε την ανάγκη να μιλήσετε μεταξύ σας. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να δείτε αυτό που προκαλεί τη σύγχυση από μια νέα οπτική γωνία. Μαζί, θα βρείτε την καλύτερη λύση.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Το να θέλεις περισσότερη συναισθηματική οικειότητα με ένα συγκεκριμένο άτομο δεν είναι εγωιστικό. Είναι φυσικό και απαραίτητο. Γι’ αυτό, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να αντλήσεις έμπνευση, εμπιστοσύνη και ελπίδα, για να ανεβάσεις το ηθικό σου. Ένα ερωτικό μονοπάτι προόδου φωτίζεται υπέροχα τώρα, και κάτι βαθύ μπορεί να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί με ένα καλά συντονισμένο, κι ανοιχτό μυαλό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments