Ελλάδα

Άγιος Δημήτριος: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε σπίτι ρακοσυλλεκτών

Άγιος Δημήτριος: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε σπίτι ρακοσυλλεκτών
Άγιος Δημήτριος: Κατά την διάρκεια της έρευνας στον χώρο εντόπισαν μέσα σε ένα κουτί, ανθρώπινα οστά και ένα κρανίο.

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν στις 11:00, το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί που μετέβησαν σε σπίτι επί της οδού Πατρόκλου 12 στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργείο του δήμου της περιοχής πήγε το πρωί στο συγκεκριμένο σπίτι όπου διαμένουν δύο αδέρφια ρακοσυλλέκτες προκειμένου να προχωρήσουν σε καθαρισμό. Μάλιστα ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να εισέλθουν στο χώρο.

Κατά την διάρκεια έρευνας σε σπίτι που διέμεναν δυο αδέρφια ρακοσυλλέκτες, εντόπισαν μέσα σε ένα κουτί, ανθρώπινα οστά και κρανίο. Ένα από τα αδέρφια ηλικίας 58  χρόνων προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ανέφε. Πλέον οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στον πατέρα των ρακοσυλλεκτών που αγνοείται κατά δήλωση του ενός αδερφού, καθώς ο δεύτερος αδερφός ηλικίας 62 ετών αναζητείται.

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προς περαιτέρω εξέταση ενώ ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό κατάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments