Ελλάδα

Συμπλοκή Μενεμένη: Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρομά

Συμπλοκή Μενεμένη: Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρομά
Συμπλοκή Μενεμένη: Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρομά υπήρξε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου βγήκαν μαχαίρια.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιουνίου σε περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το grtimes.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι μεταξύ δύο ομάδων στη Ρομά, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Δεν είναι γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης αν

Για άγνωστους λόγους οι δύο παρέες των Ρομά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν μέχρι και μαχαίρια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία άτομα τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι. Ένας από τους τραυματίες μετέβη στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σοβαρά τραύματα. Στο Κέντρο Υγείας είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ένα εκ των οποίων μετέφερε τον τραυματία. Επίσης, σε νοσοκομεία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ άλλοι δύο τραυματίες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το επεισόδιο

Να θυμίσουμε ότι παρόμοιο επεισόδιο έγινε πριν από δύο μέρες στην Αθήνα, στα Λιόσια, όπου ξανά δύο παρέες με Ρομά συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί. Σύμφωνα με ό, τι έγινε γνωστό οι πυροβολισμοί έπεσαν όταν η μια παρέα έπεσε με το αυτοκίνητο της πάνω σε άλλους Ρομά, τραυματίζοντας κάποιους από αυτούς. Μετά από αυτή την κίνηση, ένας από αυτούς έβγαλε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τραυματίζοντας τουλάχιστον έναν άνθρωπο σοβαρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments