Ελλάδα

Τραγωδία Σέρρες μωρό: Συλλήψεις για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Τραγωδία Σέρρες μωρό: Συλλήψεις για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
Τραγωδία Σέρρες μωρό: Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό νεκρού βρέφους σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες.

Δύο συγγενικά πρόσωπα του μόλις ενός έτους βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και μία ανήλικη συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου. Η εξαφάνιση του βρέφους δηλώθηκε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας από συγγενικό του πρόσωπο και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε νεκρό, νωρίς το πρωί, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε.

Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Το χρονικό:

Νεκρό βρέθηκε ένα βρέφος ενός έτους οικογένειας Ρομά, γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου, στην Ηράκλεια Σερρών. Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο μετά τις 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν συγγενικό πρόσωπο του μικρού παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του, από το σπίτι στο οποίο έμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το diktyotv, οι συγγενείς του και ειδικότερα, η αδερφή του αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το παιδάκι έλειπε και τους ενημέρωσε. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση και στην Αστυνομία.

Το βρέφος τελικά μετά από ώρες εντοπίστηκε νεκρό στο κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο αγοράκι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Η θεία του παιδιού μιλώντας σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης υποστήριξε: «Μου είπαν ότι η ανιψιά μου πήγε να πάρει στις έξι το πρωί γάλα και μετά είπαν ότι χάθηκε το μωρό. Πήρα το πρωί τηλέφωνο και μου είπαν ότι το βρήκαν νεκρό, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο γονείς του βρέφους είναι έγκλειστοι φυλακών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είχε την επιμέλειά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments