Ελλάδα

Τραγωδία Σέρρες: Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι [pics]

Τραγωδία Σέρρες: Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι [pics]
Τραγωδία Σέρρες: Το βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε κοντινή απόσταση από την οικία του.

Νεκρό βρέθηκε ένα βρέφος ενός έτους οικογένειας Ρομά, γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (19 Ιουνίου), στην Ηράκλεια Σερρών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο μετά τις 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, όταν συγγενικό πρόσωπο του μικρού παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του, από το σπίτι στο οποίο έμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το diktyotv, οι συγγενείς του και ειδικότερα, η αδερφή του αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το παιδάκι έλειπε και τους ενημέρωσε. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση και στην αστυνομία.

Ασύλληπτη η τραγωδία με το νεκρό βρέφος

Μια ασύλληπτη τραγωδία όμως, αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες, όπου το βρέφος εντοπίστηκε δυστυχώς, νεκρό. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο αγοράκι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η θεία του παιδιού μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ υποστήριξε: «Μου είπαν ότι η ανιψιά μου πήγε να πάρει στις έξι το πρωί γάλα και μετά είπαν ότι χάθηκε το μωρό. Πήρα το πρωί τηλέφωνο και μου είπαν ότι το βρήκαν νεκρό, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα».

Και οι δύο γονείς του βρέφους είναι έγκλειστοι φυλακών

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο γονείς του βρέφους είναι έγκλειστοι φυλακών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είχε την επιμέλειά του. Το άτυχο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, κάτω από μία ξύλινη πόρτα, όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό από το diktyotv:

Δημοσιεύματα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως το παιδί έμενε με την αδερφή του ή και με συγγενείς, αλλά σύμφωνα με τους κατοίκους του συνοικισμού, το νεαρό κορίτσι είναι ανήλικο. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

«Μόλις το έμαθα, λυπήθηκα πάρα πολύ. Προ καιρού είχαμε περίφραξη σε αυτό το κανάλι την οποία αφαίρεσαν οι ίδιοι. Εδώ είναι κανάλι το οποίο είχαμε περιφραγμένο πολύ καλά. Το έσπασαν, το έκλαψαν με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά. Θα το φτιάξουμε ξανά», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τσομπανίδης.

Ένα ακόμα βρέφος εντοπίζεται νεκρό

Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά σε ένα ακόμα βρέφος το οποίο εντοπίζεται νεκρό στην ελληνική κοινωνία και προκαλεί φρίκη. Είναι αρκετές οι υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος που σχετίζονται με εξαφανίσεις μωρών και οικογενειακές τραγωδίες.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές είναι αυτή της Πετρούπολης, περιοχή όπου ένα νεκρό μωρό βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών. «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για να μπορώ να κοιμάμαι», κατέθεσε ο άνθρωπος που είχε βρει τον Φεβρουάριο του 2018 νεκρό σε κάδο απορριμάτων το νεογέννητο μωράκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments