Video

Άγριες μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Ο Μελέτης με την Πηνελόπη το σκάνε με τα λεφτά του Δούκα

Άγριες μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Ο Μελέτης με την Πηνελόπη το σκάνε με τα λεφτά του Δούκα
Άγριες μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Μεγάλες αποκαλύψεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Νέα επεισόδια με πολλές αποκαλύψεις έρχονται την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πολλά μυστικά θα έρθουν αναγκαστικά στη φόρα. Ο Μελέτης με την Πηνελόπη το σκάνε με τα λεφτά του Δούκα και η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει ότι είναι γιος της. Όμως, και η Θεοδοσία ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής έδωσε τα λεφτά για τον σταυρό και αναμένεται να μάθουμε ποιες είναι οι προθέσεις του γιου του Σεβαστού.

Από την άλλη, η Ελένη δεν κάνει πίσω για να εγκαταλείψει το σπίτι της που έχασε στη δίκη, ενώ θα μάθουμε πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα όταν μάθει ότι ο Ιορδάνης θέλει να παντρευτεί την Δρόσω και να αναγνωρίσει το παιδί της. Ο Νικηφόρος, δε, είναι έτοιμος να φέρει στο φως τα ένοχα μυστικά του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα

Η Ελένη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, παρά τη δικαστική απόφαση. Ο Κυπραίος είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευση της έκθεσης, βλέποντας πως και η Ασημίνα αγωνιά για το αποτέλεσμα. Ο Μελέτης προχωράει το σχέδιό του και μαζί με την Πηνελόπη ετοιμάζονται να κλεφτούν. Θα προλάβουν να φύγουν πριν ανακαλύψουν την κλοπή των χρημάτων στο σπίτι των Σεβαστών;

Η Θεοδοσία, έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή. Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Κωνσταντή; Ο Δούκας εκβιάζει τον Τόλλια για να στηρίξει και πάλι το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης και τα συμφέροντά του, στην περιοχή. Θα αψηφήσει τις απειλές του, αυτή τη φορά, ο υποψήφιος κοινοτάρχης;

Η Δρόσω συνεχίζει να αρνείται την πρόταση γάμου του Ιορδάνη, όμως, εκείνος επιμένει και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα όταν η Ελένη της πει ότι η Δρόσω έχει την ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή της και πως το παιδί της μπορεί να έχει πατέρα;

Ο Νέστορας μοιράζεται με την Ανέτ τις υποψίες του για τον Κυπραίο. Η Ανέτ δεν είναι σίγουρη για τα στοιχεία που της παρουσιάζει αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι, με τον Μελέτη. Ο Κυπραίος, όμως, ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός.

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε, κρυφά, μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή, το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης «τους προδίδει» κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους, περπατώντας. Ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη κι ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις.

Στο μεταξύ, ο Δούκας με την Ανέτ καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες κι η Πηνελόπη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της. Τι θα ζητήσει ο Δούκας από την Πηνελόπη; Θα μάθει ο Κλεομένης τι πήγε να κάνει η Πηνελόπη; Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει κι αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments