Video

Δραγούμη: Ήταν σκληρό όταν η κόρη μου είδε γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο

Δραγούμη: Ήταν σκληρό όταν η κόρη μου είδε γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο
Δραγούμη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αμηχανία που αισθάνεται όταν η κόρη της αναζητά το όνομα της στο διαδίκτυο και εμφανίζονται γυμνές φωτογραφίες της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (18 Ιουνίου) η Ναταλία Δραγούμη η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του γνωστού παρουσιαστή.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την αμηχανία που αισθάνεται όταν η κόρη της αναζητά το όνομα της στο διαδίκτυο και εμφανίζονται γυμνές φωτογραφίες της. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Δραγούμη υποστήριξε πως η κόρη της δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί δεν θέλει να αναζητά το όνομα της στο διαδίκτυο και να τη βλέπει γυμνή. «Ήταν πολύ σκληρό», τόνισε η ηθοποιός.

Πώς αντέδρασε η κόρη της όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της;

«Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλω να είμαι περισσότερο με τα παιδιά μου. Δηλαδή για εκείνη το ηθοποιός σημαίνει απουσία. Και ακόμα μου είχε πει πως ”δεν θέλω να γίνω ηθοποιός γιατί δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο. Ήταν μικρούλα», προσέθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ενόχληση που αισθάνθηκε όταν η κόρη της.

«Κοίταξα να δω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτές οι φωτογραφίες. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά γίνεται αυτό στη δουλειά μας και είναι παράνομο. Υπάρχει μέσα σε μια ταινία μια ερωτική σκηνή και κάποιος την απομονώνει και τη βγάζει μόνη της. Έχει γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον Διόνυσο και τα δικαιώματα των ηθοποιών», συμπλήρωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Κάποιος παλαιότερα έβγαζε χρήματα με αυτή την πρακτική ζητώντας να πληρώσουν και να δουν τον τάδε ηθοποιό γυμνό. Πλήρωναν, έβλεπαν πρώτα τις δικές μας σκηνές και μετά ακολουθούσε σκληρό πορνό άλλων γυναικών. Όλο αυτό που γίνεται στο διαδίκτυο έχει πολλά θετικά αλλά έχει και πολλά αρνητικά. Όπως αυτό που έπεσε πάνω το παιδί μου. Της το εξήγησα τότε και το κατάλαβε ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Πέρυσι που έκανα ένα επεισόδιο στο ”Ου φονεύσεις”, τους το είπα από πριν για να γνωρίζουν και να μην γίνει τίποτα».

Μίλησε και για το πώς αισθάνεται έχοντας αυτό το επίθετο ως απόγονος της γνωστής οικογένειας

Ακόμα, η ηθοποιός μίλησε για το πώς αισθάνεται έχοντας αυτό το επίθετο ως απόγονος της γνωστής οικογένειας. «Φυσικά με βοήθησε, δεν μου στάθηκε εμπόδιο. Είχα αρχικά πάντα μια θετική αντιμετώπιση αλλά δεν βασίστηκα σε αυτό, είμαι σκυλί στη δουλειά», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι έχω τόσο μεγάλη ευθύνη γιατί δεν με μεγάλωσε κανείς λέγοντας μου πρόσεχε γιατί είσαι της οικογένειας Δραγούμη. Δεν μου το πέρασε ποτέ ο πατέρας μου αυτό επειδή και εκείνος έκανε τη δική του επανάσταση. Ήθελαν να ασχοληθεί με τα νομικά και εκείνος έγινε μουσικολόγος. Αυτό μου το πέρασε και εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments