Video

Κατερίνα Λιόλιου: Πέρασα δύσκολες στιγμές στην καραντίνα

Κατερίνα Λιόλιου: Πέρασα δύσκολες στιγμές στην καραντίνα
Κατερίνα Λιόλιου: Την περίοδο της καραντίνας την πέρασε μόνη της στο σπίτι και όπως εξομολογήθηκε, ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση για εκείνη που δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

Η Κατερίνα Λιόλιου συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (18 Ιουνίου) και αποκάλυψε το πώς «πάλεψε» με την κατάθλιψη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ότι χρειάστηκε να κάνει ψυχανάλυση, μέσω Face Time, για να την ξεπεράσει.

Η ταλαντούχα Κατερίνα η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καραντίνα. Στα 6 χρόνια που βρίσκεται στις πίστες έχει συνεργαστεί με πλήθος καταξιωμένων καλλιτεχνών που την ξεχώρισαν για το ταλέντο και τον χαρακτήρα της.

Πώς σχολιάζει η ίδια τη μέχρι τώρα πορεία της;

«Έχω συνεργαστεί με τον αφρό της ελληνικής δισκογραφίας. Με τον Αντώνη Ρέμο, τον Νίκο Βέρτη, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Σάκη Ρουβά», τόνισε. Είναι ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» εντυπωσιάζοντας με τη φωνή της και έκτοτε έχει δει τις… μετοχές της να εκτοξεύονται στον χώρο της σόουμπιζ.

«Δουλεύω με τη φιλοσοφία σκαλοπάτι – σκαλοπάτι. Νιώθω ότι έρχεται η ώρα να βγάλω και το τραγούδι που θα έχω την ολική αποδοχή γιατί η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Δεν με νοιάζουν οι πολλές προβολές στο Youtube. Εγώ θα ευχαριστηθώ και θα χαρώ όταν περάσουν κάποιοι χρόνια και μπορώ να γεμίζω όλο το χρόνο σε ένα μαγαζί με δικά μου τραγούδια. Αλλά στο λαϊκό ρεπερτόριο που είμαι εγώ αργεί να έρθει αυτό γιατί θέλει χτίσιμο».

Την περίοδο της καραντίνας έπαθε κατάθλιψη

Οι γονείς της μένουν στη Θεσσαλονίκη και παρά την απόσταση τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα καθώς όπως παραδέχεται το επάγγελμα που έχει ακολουθήσει δεν ανήκει στα πιο εύκολα. «Πιστεύω ότι αυτή η δουλειά είναι τη μία μέρα κλάμα την άλλη γέλιο. Έχει ακραίες έχει ακραίες ψυχολογικές αλλαγές. Δεν υπάρχει μία ισορροπία. Ή θα είσαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος ή θα τρως μία μεγάλη απογοήτευση».

Την περίοδο της καραντίνας την πέρασε μόνη της στο σπίτι και όπως εξομολογήθηκε ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση για εκείνη που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Για αυτό και κατέφυγε στη βοήθεια ειδικού. «Από το σχήμα μου κόλλησαν όλοι κορωνοϊό. Θορυβήθηκα. Έκανα το τεστ, βγήκε αρνητικό αλλά μπήκα σε εθελοντική καραντίνα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Έπαθα κανονική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να βγω ούτε για 40 λεπτά να τρέξω».

«Ξεκίνησα ψυχανάλυση. Έπαιρνα την ψυχολόγο μου FaceTime γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το έζησα πάρα πολύ δύσκολα», αν και ευχάριστη νότα στο δυσοίωνο σκηνικό ήταν ο γάτος που υιοθέτησε ονομάζοντάς τον «Πάριο» γιατί άκουγε διαρκώς τα τραγούδια του ερμηνευτή που ταίριαζαν στη θλιμμένη της διάθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments