Video

Still Standing Golden Edition Κυριακή 21/06: Οι διάσημοι που θα λάβουν μέρος στο σόου της Κυριακής

Still Standing Golden Edition Κυριακή 21/06: Οι διάσημοι που θα λάβουν μέρος στο σόου της Κυριακής
Still Standing Golden Edition Κυριακή 21/06: Οι καλεσμένοι της Μαρίας Μπεκατώρου είναι έτοιμοι για την Κυριακή προκειμένου να κερδίσουν χρήματα για καλό σκοπό.

Το «Still Standing», το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «φοράει» τα γιορτινά του και έρχεται για να ξεδιπλώσει την 30χρονη ιστορία του ΑΝΤ1! Οι σειρές, οι εκπομπές, οι πρωταγωνιστές και οι ατάκες που άφησαν εποχή και έγιναν το σήμα κατατεθέν του. Για έξι Κυριακές, η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing Golden Edition», μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μας θυμίζουν τις δυνατές στιγμές του ANT1.

Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι αυτής της 30χρονης ιστορίας έρχονται στις οθόνες μας σε μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης. Στόχος ένας: να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του σπουδαίου έργου της «Μέριμνας». Οι καλεσμένοι τεστάρουν τις γνώσεις τους μέσα από ερωτήσεις, εμπλουτισμένες με οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό, οι οποίες ζωντανεύουν χαρακτηριστικές στιγμές από το παρελθόν του σταθμού.

Στο έκτο (και τελευταίο) επετειακό του «Still Standing Golden Edition», που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 20:45, θα δούμε τους:

  • Ρίτσα Μπιζόγλη
  • Δημήτρη Σταρόβα
  • Θεοφανία Παπαθωμά
  • Λεωνίδα Κακούρη
  • Κατερίνα Ζαρίφη
  • Βασίλη Κούκουρα
  • Κωνσταντία Χριστοφορίδου
  • Νίκο Βερλέκη

Θα παίξουν κρυπτόλεξο, με αφιερωματικά videο για τις δραματικές σειρές και την ενημέρωση του ΑΝΤ1, θα αναμετρηθούν στις κατηγορίες «Ποιος το είπε» και «Βρες τον στίχο video edition», ενώ θα προσπαθήσουν, μέσα από μια Λίστα με 10 πληροφορίες, να αναγνωρίσουν Πρόσωπα του ΑΝΤ1. Το επετειακό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ώστε να τηρούνται απόλυτα οι αποστάσεις ασφαλείας και βρίσκονται στο πλατό τα μισά μόνο άτομα απ’ ότι συνήθως. Still Standing Golden Edition: Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 20:45 το βράδυ, στον ΑΝΤ1.

Δείτε το τρέιλερ

Το παιχνίδι και οι κανόνες

Το “Still Standing” είναι η ελληνική εκδοχή του ισραηλινού παιχνιδιού γνώσεων “La’uf al HaMillion” και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τις σεζόν 2017 – 2018, 2018 – 2019 και 2019 – 2020. Παρουσιάστρια είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Ένας κεντρικός παίκτης προσπαθεί να κερδίσει δέκα παίκτες που βρίσκονται γύρω του. Ο κεντρικός παίκτης διαλέγει με ποιόν από τους παίκτες θέλει να μονομαχήσει. Όποιος παίκτης χάσει, ανοίγει η καταπακτή και πέφτει στο “κενό”. Και το παιχνίδι συνεχίζεται έτσι μέχρι ο κεντρικός παίχτης να χάσει ή να κερδίσει τους αντίπαλούς του και να κερδίσει 30.000 €.

Ο κεντρικός παίκτης διαθέτει 3 πάσο τα οποία χρησιμοποιεί αν δεν ξέρει την απάντηση. Επίσης, κάθε παίκτης, εκτός από τον κεντρικό παίκτη, έχει ένα κέρμα μπροστά του. Αν κερδίσει τη μονομαχία ο κεντρικός παίκτης, κερδίζει αυτός τα χρήματα του κέρματος που βρίσκεται μπροστά από τον παίκτη με τον οποίο μονομαχεί, ενώ αν κερδίσει τη μονομαχία ο άλλος παίκτης, παίρνει τα χρήματα αυτός.

Στην 1η σεζόν (2017 – 2018), όταν ο κεντρικός παίκτης έχανε, έπαιρνε τη σειρά του ένας νέος παίκτης. Στη 2η σεζόν όμως (2018 – 2019), όταν ο κεντρικός παίκτης έχανε, έπαιρνε τη σειρά του ο παίκτης ο οποίος τον είχε μόλις κερδίσει, και παράλληλα κέρδιζε και τα χρήματα που είχε το κέρμα μπροστά του. Επίσης, στη 2η σεζόν, εκτός από τις βασικές ερωτήσεις, προστέθηκαν και τρεις κατηγορίες ερωτήσεων: “Βρες τον στίχο”, “Εικόνες” και “Αναγραμματισμός”.

Συντελεστές

  • Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
  • Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας
  • Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
  • Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας
  • Αρχισυνταξία: Αντιγόνη Λουκανίδη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments