Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [19/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [19/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [19/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [19/06/20]. Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στους Διδύμους από τον Απρίλιο. Και λόγω της ανάδρομης φάσης της που διανύει ήδη, θα διαμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η ενέργειά της αφορά άμεσα το αναπνευστικό σύστημα και τη σημασία και της καθαριότητας των χεριών σας. Οι Δίδυμοι είναι αυτοί που σχετίζονται με τα χέρια και τους πνεύμονες, όπως και με όσα σκέφτεστε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά τα σημεία!

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται επίσης στους Διδύμους. Εκεί θα σχηματίσει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη το πρωί. Θα νιώσετε σαν να διευρύνεται η γνώση σας, θα λάβετε πληροφορίες για όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Κρατήστε σημειώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται σε χάση, στη Βαλσαμική φάση της. Αυτό σημαίνει ότι προετοιμάζεται για το επόμενο στάδιο, τη Νέα Σελήνη. Τώρα είναι η στιγμή να θέσετε τις προθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, δηλαδή συμπίπτει με την Θερινή Ισημερία. Επίσης θα συνοδευτεί από μια Έκλειψη Ηλίου. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά, μιας και θα πρέπει να θέσετε προθέσεις για μεγαλύτερο διάστημα: Όχι μόνο για τον επόμενο μήνα αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την Παρασκευή θα είστε ανήσυχοι και ανασφαλείς σε σχέση με τα συναισθήματα και τις ενέργειές σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε ή για να επισκεφθείτε συγγενείς ή φίλους. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων και ζουν μακριά σας, θα προσφέρουν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες.

Στην εργασία σας θα έχετε μια υποχρέωση που θα αφορά κάποιο οικονομικό έγγραφο ή θα επισκεφθείτε έναν οργανισμό για τον ίδιο λόγο. Η σχέση σας με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα νεαρής ηλικίας θα απαιτήσει την προσοχή σας. Ενδεχομένως να προκύψουν εκδηλώσεις ανειλικρίνειας, απόπειρες χειραγώγησης ή απόκρυψης ενός λάθους και τα λοιπά. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις οικογενειακές σχέσεις και συγκεντρώσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις των ανθρώπων που γνωρίζετε. Θα αντιμετωπίσετε στιγμές άγχους ή έντασης που σχετίζονται με το σπίτι ή τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Εξετάστε σοβαρά και υπεύθυνα τις ενέργειες ή τις αποφάσεις σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις που θα συνδέονται με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση στην ερωτική σας ζωή. Μην βιαστείτε να απορρίψετε μια προσφορά που θα σας κάνει το ταίρι σας. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να συναντηθείτε με φίλους ή συγγενείς. Σε γενικές γραμμές, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα γεμάτη ευχάριστες εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για διάφορες συναντήσεις και εμπειρίες συναισθηματικής φύσεως. Θα έχετε δεσμεύσεις με την οικογένειά σας αλλά θα σας λείπει η υπομονή ή η επιθυμία να τις φέρετε εις πέρας. Η μέρα ευνοεί τις εργασίες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση. Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες σχετικά με τα χρήματα, μια δέσμευση ή κάποιο έγγραφο. Θα εκπλαγείτε από μια νέα γνωριμία. Ίσως να σας δυσαρεστήσουν κάποιες αποφάσεις που θα λάβουν οι συγγενείς σας και θα σας αφορούν. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις πράξεις και τις αποφάσεις που επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments