Ελλάδα

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Στον εισαγγελέα συγγενείς της 10χρονης

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Στον εισαγγελέα συγγενείς της 10χρονης
Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Στην Εισαγγελία προσήλθαν σήμερα μέλη της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η 33χρονη που άρπαξε την μικρή.

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, τουλάχιστον τέσσερις συγγενείς του κοριτσιού προσήλθαν στην Εισαγγελία προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βγει το πόρισμα για την επιμέλεια. Όπως μετέδωσε το MEGA, οι συγγενείς του 10χρονου κοριτσιού μετέβησαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί.

Στο μεταξύ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται οι κινήσεις της 33χρονης γυναίκας που άρπαξε την μικρή.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διερευνούν την πιθανότητα η δράστις να είχε συνεργούς ή ακόμα και να αποτελεί μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.  Παράλληλα, ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, μίλησε αποκλειστικά στο ίδιο Μέσο. «Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία» είπε στο Mega.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που το κορίτσι βρέθηκε σώο, ενώ έκανε λόγο για πρωτοφανές περιστατικό στην Ελλάδα. «Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε το κοριτσάκι σώο, γιατί συνήθως σε αυτού του είδους τις επιλογές διεστραμμένων ανθρώπων, τα θύματα δε ζουν ποτέ για μιλήσουν. Δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παιδοφιλίας από γυναίκα δράστιδα».

Σοκάρει η κατάθεση της 33χρονης:

Περιγράφοντας την ημέρα της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε: “Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα, την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι””. Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε: “Ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει”.

“Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες” ανέφερε και στη συνέχεια ομολόγησε ότι «της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια”. Η 33χρονη, απολογείται στον ανακριτή την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments