Ελλάδα

Μαρκέλλα: Αρνείται τον βιασμό η 33χρονη κοκκινομάλλα [vid]

Μαρκέλλα: Αρνείται τον βιασμό η 33χρονη κοκκινομάλλα [vid]
Μαρκέλλα: Η γυναίκα που έχει ομολογήσει ότι κρατούσε επί δύο ημέρες το παιδί στο σπίτι της, παραδέχτηκε ότι ξεγέλασε ουσιαστικά την ανήλικη.

Στην κατάθεσή της η 33χρονη κοκκινομάλλα αναφέρει στους αστυνομικούς πώς έπεισε τη Μαρκέλλα να την ακολουθήσει, μα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εν λόγω γυναίκα αρνείται τον βιασμό.

Άκρως ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την κατάθεση της δράστιδος που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα που έχει ομολογήσει ότι κρατούσε επί δύο ημέρες το παιδί στο σπίτι της, παραδέχτηκε ότι ξεγέλασε ουσιαστικά την ανήλικη επειδή γνώριζε τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της. Άρα δεν ήταν δύσκολο να την εμπιστευτεί.

Έτσι ξεγέλασε και παρέσυρε τη Μαρκέλλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι αρχικά είπε στο παιδί πως είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου η μικρή Μαρκέλλα θα έπαιζε με την κόρη της κατηγορούμενης. Όλα όμως, άλλαξαν όταν η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν.

Φαίνεται πως το παιδί αγχώθηκε και εκείνη αποφάσισε τότε να του δώσει τρία χάπια για να το ηρεμήσει. Πάντως, όταν ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε την Παρασκευή (19 Ιουνίου) η 33χρονη κατηγορούμενη ως απαγωγέας της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε ότι η κατηγορούμενη δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού. Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, η 33χρονη δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

«Τη χάιδεψα, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που αγαπάς»

«Η πραγματική πρόθεση της εντολέως μου ήταν να τη φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί διότι η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωσή της με τον πατριό της». Ωστόσο, η 33χρονη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, παραδέχεται ότι «τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που αγαπάς». Αναφερόμενος στην σεξουαλική προτίμηση της 33χρονης ο συνήγορός της σημείωσε ότι «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ανήλικα παιδιά».

«Της έδωσα καθαρά ρούχα και φαγητό. Όταν την έκανα μπάνιο, τη χάιδεψα ασυναίσθητα χωρίς να έχω πρόθεση να την αγγίξω ερωτικά. Επειδή ήταν αναστατωμένη και έκλαιγε της έδωσα ένα ηρεμιστικό για να ησυχάσει», φέρεται να είπε η γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments