Ελλάδα

Σοφία Παυλίδου: Έχασε τον πατέρα της η ηθοποιός

Σοφία Παυλίδου: Έχασε τον πατέρα της η ηθοποιός
Σοφία Παυλίδου: Τον αγαπημένο της πατέρα σε ηλικία 87 ετών έχασε η Σοφία Παυλίδου.

Βαρύ πένθος για την Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός, με μία συγκινητική ανάρτηση, είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά τα 87α γενέθλιά του. Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί την απώλειά του αν και είχε τον χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας του.

Όπως έγραψε αναλυτικά η Σοφία Παυλίδου στα social media:

“Έφυγες… Ας είναι η φυσική εξέλιξη… Ας έφυγες ήρεμος δυο μέρες μετά τα 87α γενέθλια σου με όλους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη… την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ. Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ αγαπώ πόσο σ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα ,για όσα μου έμαθες. Είχα το χρόνο να σ αποχαιρετήσω. Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μη το ξεχνάς”.

Λίγα λόγια για την Σοφία Παυλίδου:

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς “Καραμπόλα”. Τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “Οι αναιδέστατοι” στην ΕΤ1. Ακολούθησε ο ρόλος της Ελένης στη σειρά “Ένα κι ένα” την επόμενη σεζόν. Την περίοδο 2002-2003 έλαβε μέρος στις σειρές “Δροσουλίτες” και “Εκπαιδεύοντας τον Μπαμπή”. Το 2005, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά “Το καφέ της Χαράς“.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά “Θα βρεις το δάσκαλό σου”. Εκεί πρωταγωνίστησε τις 2005-2007 ενώ την ίδια περίοδο έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα “Το Κόκκινο Δωμάτιο”. Τη σεζόν 2008-2009 ερμήνευσε το ρόλο της γιατρού Χρύσας Ξενάκη στη δραματική σειρά “Ιατρικό απόρρητο” στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια έκανε διάφορες εμφανίσεις στις σειρές “Καλές δουλειές”, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, “Οι Συμμαθητές” και “Μάλιστα, Σεφ”.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της συμμετοχή το 2018 στην ταινία “Αιγαίο SOS” . Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments