Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τη Μπάγια Αντωνοπούλου – Τέλος

Άσχημα τα νέα για τη Μπάγια Αντωνοπούλου – Τέλος
Αυλαία έριξε η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία κοιτάει πλέον ελεύθερη το μέλλον της.

Ελεύθερη και ωραία είναι πλέον η Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία έριξε τους τίτλους τέλους στη σχέση της. Η παρουσιάστρια και  δημοσιογράφος του Mega Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της γνωστός σεφ, Aκης Δρούγκας, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και ο καθένας να τραβήξει το δικό του δρόμο. Όπως αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το ζευγάρι μετά από δυο και κάτι μήνες που ήταν μαζί και μάλιστα συγκατοικούσαν, πήραν ύστερα από ώριμη συζήτηση την απόφαση να χαράξουν χωριστού δρόμους. Μάλιστα, πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού, όπως γράφει η εφημερίδα, αναφέρουν ότι τα προβλήματα φάνηκαν ξεκάθαρα την περίοδο της καραντίνας.

«Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως, για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της στο παρελθόν η μελαχρινή παρουσιάστρια με τα υπέροχα μάτια.

Ωστόσο τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να παραμείνουν «έναν πρώην ζευγάρι με καλές σχέσεις». Αυτή την περίοδο η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Νίκο Φιλιππίδη. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη με αυτήν τη συνεργασία, αλλά και με τη μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, αρκετές φορές κάνει focus σε κοινωνικά θέματα, τα οποία της αρέσουν πολύ, και είναι για αυτήν μια ωραία εμπειρία.

Για όσους γνωρίζουν την Μπάγια Αντωνοπούλου λένε ότι πρόκειται για μια γυναίκα η οποία αν αισθανθεί άβολα είτε σε σχέση είτε σε εργασία προτιμά να χωρίζει έτσι ώστε να μην επηρεάζεται και χαλάει η διάθεσή της. Να πούμε όσον αφορά τα επαγγελματικά της η Μπάγια τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», που επέστρεψε στο πρόγραμμα του σταθμού για τρίτη σεζόν, μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.  Μετά τη διακοπή της εκπομπής τον Απρίλιο του 2019, εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ξεκινώντας την συνεργασία της με το διαδικτυακό κανάλι One Channel. Εκεί παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «One Line». Από τις 17 Φεβρουαρίου του 2020 παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στο Mega Channel.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments