Video

Πανελλήνιες 2020: Αυτός είναι ίσως ο πιο χαλαρός υποψήφιος

Πανελλήνιες 2020: Αυτός είναι ίσως ο πιο χαλαρός υποψήφιος
Πανελλήνιες 2020: Μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα για τα θέματα των Πανελληνίων και τη σχολική χρονιά που πέρασε.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τη «χαλαρή» στάση του υποψήφιου μαθητή από ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες να ξεχωρίζει.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα ΜΜΕ καλύπτουν τις Πανελλήνιες στέλνοντας κάμερες έξω από τα σχολεία προκειμένου να ρωτήσουν τους μαθητές και εν δυνάμει φοιτητές πώς έγραψαν και πώς ήταν τα θέματα του εκάστοτε μαθήματος.

Η επική απάντησή του στην κάμερα

Έτσι, λοιπόν, συνέβη και με τον νεαρό από την Καλαμάτα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο το βίντεό του με όσα δήλωσε στην κάμερα, κερδίζοντας χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια, τον τίτλο του «πιο χαλαρού υποψήφιου» για φέτος. Ή έστω μέχρι τώρα καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τη σχολική χρονιά 2019 – 2020.

Όπως είναι φανερό τόσο από όσα λέει όσο και από τη στάση του, αντιμετωπίζει τις Πανελλήνιες εξετάσεις χωρίς άγχος. Ο μαθητής του ΕΠΑΛ μίλησε για το το τι έπεσε στη Νεοελληνική Γλώσσα στα ΕΠΑΛ, κατά το οποίο θέμα ήταν η προστασία του υδάτινου στοιχείου.

Σε δηλώσεις του ρωτήθηκε για τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, απαντώντας: «Πού σταματήσαμε; Σάμπως πρόσεχα;», ενώ στην ερώτηση για το επόμενο μάθημα στο οποίο εξετάζονται έδειξε να μην είναι σίγουρος ότι είναι τα μαθηματικά.

Δείτε το βίντεο:

Τελείωσαν οι εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας 

Να σημειωθεί πάντως, πως το εν λόγω συμβάν έγινε πριν από ελάχιστες  ημέρες καθώς ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας για τους υποψήφιους πανελληνίων των ΕΠΑΛ, με τα μαθήματα ειδικότητας να παίρνουν σειρά από το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Οι ημερομηνίες από τις 20/6 έως και τις 30/6 αντιστοιχούν στο χρονικό πλαίσιο που θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα αυτά. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα: Στοιχεία Μηχανών, Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής θεωρίας και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Εξαίρεση, αποτελεί το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments