Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [20/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [20/06/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για το Σάββατο [20/06/20].

Κριός

Θα χαρείτε με την τροπή που θα πάρει η ερωτική σας ζωή σήμερα. Ενδεχομένως να υπάρξει μια αλλαγή στο τρόπο που εσείς και το ταίρι σας σχετίζεστε μεταξύ σας. Περιττό να πούμε ότι τα πράγματα ανάμεσα σας θα γίνουν πολύ πιο παθιασμένα. Γιορτάστε το αναλόγως!

Ταύρος

Τα πράγματα σήμερα μπορεί να πάνε πολύ καλά ή πολύ άσχημα. Αισθάνεστε λες και όλοι κανόνες που πιστεύατε ότι ίσχυαν για τις σχέσεις έχουν έρθει τα πάνω-κάτω. Πάτε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Αλλά αυτό είναι που θέλατε – έτσι δεν είναι;

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να σπάσει ο πάγος σε μια σχέση που στοιχειώνει το μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Θα συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι το εν λόγω άτομο είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να μοιραστεί τα συναισθήματά του, γνωρίζοντας ότι είναι σε καλά χέρια.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε χαλαροί και αποστασιοποιημένοι όπως συνήθως, αλλά κάποιος που σας παρακολουθεί εδώ και καιρό δεν είναι. Μπορεί να έχετε κάποιον κρυφό θαυμαστή που είναι αποφασισμένος να σας γνωρίσει. Θα πρέπει σίγουρα να μιλήσετε μαζί του πριν βγάλετε συμπεράσματα. Μπορεί να σας αρέσει και να τα βρείτε.

Λέων

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τον ρομαντισμό σε όλα τα επίπεδα. Αν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού για απόψε, να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Μην το παίζετε δύσκολοι. Αν μέχρι τώρα ήσασταν συγκρατημένοι με αυτό το άτομο, οι συνθήκες σήμερα θα το κάνουν αδύνατον να συνεχίσετε.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μετατρέπει τη σχέση σας σε μια επική περιπέτεια και μπορεί να φέρει αρκετές αλλαγές στη ζωή σας. Εάν μόλις μπήκατε σε μια σχέση, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα μεταξύ σας αναπτύσσονται με ταχύ ρυθμό. Θα υπάρχει πολύ πάθος και ένταση. Φροντίστε να μην εξαντληθείτε!

Ζυγός

Αν θέλετε η ερωτική σας ζωή από βαρετή και προβλέψιμη να μετατραπεί σε παθιασμένη και περιπετειώδης, θα πρέπει να κάνετε κάτι. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Ξεκινήστε μια συζήτηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε τολμηροί.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα προκύψει μια νέα σχέση στη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένατε. Εάν είχατε ανοίξει πολλά μέτωπα στην ερωτική σας ζωή, δεν θα προλαβαίνετε να δέχεστε προτάσεις. Μέχρι ενός σημείου ευχόσασταν για κάτι τέτοιο, οπότε χαρείτε το.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να είναι πολύ έντονη για τα γούστα σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν σκοπεύατε να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ με αυτό το ξεχωριστό άτομο, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις. Εάν δεν μπορείτε να ανταπεξέρθετε, φροντίστε να βρείτε μια καλή δικαιολογία.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει σχεδόν ακαταμάχητους. Ανεξάρτητα από το τι θα πείτε, τι θα φορέσετε ή τι θα κάνετε, οι άλλοι θα έλκονται από εσάς σαν πεταλούδες στη φωτιά. Απολαύστε το για όσο διαρκέσει!

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά τι έχετε κάνει στο παρελθόν. Αν πραγματικά θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο μια ευκαιρία που έρχεται στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αλλάξετε στάση. Διευρύνετε την οπτική σας και θα ανταμειφθείτε.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα τα πράγματα γίνονται πολύ έντονα, πολύ γρήγορα. Εάν μόλις γνωριστήκατε με κάποιον/α, μπορεί να δυσκολευτείτε να παρακολουθήσετε τον ρυθμό των γεγονότων. Θέλετε να γνωριστείτε λίγο καλύτερα πριν προχωρήσετε. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς μαζί του/της από την αρχή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments