Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Προβληματισμένοι οι οπαδοί με την εμφάνιση του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Προβληματισμένοι οι οπαδοί με την εμφάνιση του «Δικεφάλου»
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικράτησε 3-1 επί του ΟΦΗ, ωστόσο η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο έκανε τους οπαδούς να αντιδράσουν.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε χθες, Σάββατο 20 Ιουνίου, στην Τούμπα τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League. H ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πήρε στο τέλος το τρίποντο με σκορ 3-1 και πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την ΑΕΚ. Μπορεί το αποτέλεσμα αυτό να την οδηγεί στo Champions League, ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας μόνο ευχαριστημένοι δεν έμειναν από την εξέλιξη του ματς.

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο με το αποτέλεσμα να αδικεί τους Κρητικούς, που προηγήθηκαν με τον Νέιρα. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Τζόλη και έκανε την ανατροπή με πέναλτι στο 90′ ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα (99′) σημείωσε και τρίτο γκολ.

Αντιδράσεις στα social media:

Η απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας προκάλεσε εκνευρισμό και οργή στους οπαδούς του συλλόγου. Οι ίδιοι κατέκλυσαν την επίσημη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook με τα σχόλια να παίρνουν “φωτιά”. Κανένας δεν ξέφυγε από το κράξιμο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να είναι δέκτης των περισσότερων σχολίων.

«Τον χρόνο μας χάνουμε με αυτό το συνονθύλευμα, ξυπνήστε στην ΠΑΕ», «Ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος», «Καλύτερα να παίζαμε με την Κ19, κάθε εβδομάδα ξεφτιλιζόμαστε», «Παίξτε μπάλα», «Χάλια, πολύ κουραστικό παιχνίδι», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:

Για την ιστορία… ο «δικέφαλος του Βορρά» άρχισε να παίρνει μπρος από το 40 και μετά. Στο 41′ η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Γουόλι να διώχνει αρχικά εκπληκτικά με το ένα χέρι την κεφαλιά του Μάτος και τον Ελ Καντουρί στη συνέχεια να στέλνει στο δοκάρι τη μπάλα με κεφαλιά από πολύ κοντά. Στο 44′ ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά για τον Ελ Καντουρί που γύρισε στον Άκπομ και από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Ωστόσο, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ΟΦΗ σόκαρε τους γηπεδούχους. Στο 49′ Στάικος έκανε ένα σουτ από πολύ μακριά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, με τον Νέιρα να γίνεται αποδέκτης και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 54′ ο Φερέιρα πέρασε στο παιχνίδι τον 18χρονο Τζόλη αντί για του Λάμπρου. Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον νεαρό να τελειώνει εκπληκτικά κάνοντας το 1-1.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 87′ κέρδισαν πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR για το κράτημα του Νάστου πάνω στον Άκπομ. Ο Νιγηριανός ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και σημείωσε το 2-1. Τελικά λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης στο 99′ ο Ελ Καντουρί πέτυχε και τρίτο τέρμα για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments