Ελλάδα

Ηλικιωμένη Πρέβεζα: Βρέθηκε βαριά χτυπημένη στο σπίτι της – Εξετάζουν την περίπτωση του βιασμού

Ηλικιωμένη Πρέβεζα: Βρέθηκε βαριά χτυπημένη στο σπίτι της – Εξετάζουν την περίπτωση του βιασμού
Ηλικιωμένη Πρέβεζα: Σε άσχημη κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη, βρέθηκε η 84χρονη στο σπίτι της στην Πρέβεζα. Έχουν γίνει δύο προσαγωγές - Σύμφωνα με πληροφορίες η μία προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Σε άσχημη κατάσταση, αιμόφυρτη, λυπόθυμη βρέθηκε μία 84χρονη στο σπίτι της στην Πρέβεζα το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από επίθεση αγνώστων. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου prevezatoday.gr η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω.

 Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

Η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει για να εξηγήσει τι της συνέβη. Η  άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας. Ωστόσο, το θύμα ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω και γι’ αυτό εξετάζεται αν αυτοί που την ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος, την βίασαν!

Διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων

Αρχικά, η 84χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια Πρέβεζας ερευνά το σπίτι της για τυχόν ίχνη του ή των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δύο προσαγωγές υπόπτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Prevezatoday.gr, κατά τη διάρκεια των προσαγωγών υπήρξε και συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν υπήρξε βιασμός αφού η γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης του πρωτοφανούς βασανισμού –και ενδεχομένως του βιασμού- της 83χρονης γυναίκας που βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο σπίτι της στην Πρέβεζα.

Πρώτες πληροφορίες για συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Πρώτου Θέματος συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο είχε εργασιακή σχέση με την άτυχη ηλικιωμένη και αυτό εξηγεί πώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι. Οι φερόμενος ως δράστης ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν όταν αποκαλύφθηκε το σοβαρό περιστατικό και φέρεται να ομολόγησε. Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την 83χρονη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments