Ελλάδα

Ρόδος: Διαρρήκτης μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβει

Ρόδος: Διαρρήκτης μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβει
Ρόδος: Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στο ελληνικό νησί με τον διαρρήκτη να μετανιώνει για την πράξη του και να καλεί την αστυνομία να τον συλλάβει.

Ένα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο με πρωταγωνιστές έναν 48χρονο κάτοικο του νησιού και έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αυτή η τόσο απίστευτη και ασυνήθιστη υπόθεση με πρωταγωνιστή τους δύο άνδρες διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19 Ιουνίου) στο νησί όταν ένας άνθρωπος μπήκε σε εστιατόριο με σκοπό τη ληστεία, αλλά τελικά το μετάνιωσε και πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία να τον πιάσουν.

Και ο ιδιοκτήτης όχι μόνο δεν έκανε μήνυση στον 48χρονο που είναι επίσης από τη Ρόδο, αλλά του έδωσε και 20 ευρώ, γιατί ο άνθρωπος είχε φτάσει σε απελπιστική κατάσταση. Όπως γράφει η Ροδιακή, ο 48χρονος μπήκε στο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Ρόδου, μα διαπίστωσε πως υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης.

Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία – «Είμαι διαρρήκτης και μπήκα να κλέψω»

Πιθανόν θεώρησε πως θα γινόταν καταγγελία και η αστυνομία θα τον έβρισκε και έτσι… την κάλεσε ο ίδιος. «Είμαι διαρρήκτης. Μπήκα να κλέψω, αλλά μετάνιωσα που το έκανα. Περιμένω εδώ να με συλλάβετε», φέρεται να τους είπε. Στο σημείο βρέθηκε ομάδα αστυνομικών, τον συνέλαβαν και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Μιλώντας στην Ροδιακή, ο Γιώργος Λεβέντης, ανέφερε το εξής: «Πράγματι, ήταν ξημερώματα, όταν δέχθηκα τηλεφώνημα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Με ενημέρωσαν ότι το κατάστημά μου είχε παραβιαστεί από έναν 48χρονο, ο οποίος μάλιστα από μόνος του επικοινώνησε με την αστυνομία και ζήτησε να τον συλλάβουν! Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Τους είπα ότι ήθελα να μιλήσω μαζί του».

«Είπε ότι το έκανε γιατί δεν είχε να φάει»

«Έφθασα στο κατάστημά μου λίγη ώρα αργότερα. Είδα τι είχε γίνει. Είχε ανοίξει την είσοδο και την ταμειακή μηχανή και είχε προλάβει να πάρει μερικά ευρώ σε ψιλά που είχα μέσα στο συρτάρι. Είπε ότι το έκανε επειδή δεν είχε να φάει και ότι μετάνιωσε που το έκανε, αλλά δεν είχε άλλη λύση. Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, πράγματι. Τον λυπήθηκα».

Και συμπλήρωσε: «Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου εκείνη την ώρα για να μπορέσει να αγοράσει κάτι και να φάει προσωρινά. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω και τι να πω. Ήταν 48 χρονών. Και σίγουρα δεν ήταν ούτε ναρκομανής, ούτε κάτι τέτοιο». Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως, εναντίον του 48χρονου αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και να τον παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments